Chocolate chip cookies

Bestämde mig för att göra chocolate chip cookies idag, en amerikansk klassiker! Har länge varit sugen på att göra sådana, men har inte blivit av för ens idag då. Det var lätt att göra men himla svårt när man skulle skära upp kakorna av degrullen bara! Men kakorna blev trots allt godkända av mamma och pappa ;)

Leilas recept!

Mellandagsrea

Igår var mamma och jag på stan på mellandagsrean och jag fick med mig 3 tröjor hem, alla är blåa! Haha.

Jag fick ett par stövlar också, men nu är jag väldigt osäker på dem...jag vill helst av allt ha ett par Primebootsstövlar, de är handsydda i Storbritannien och är väldigt snygga och stilrena, men kostar ju givetvis därefter...får se hur jag gör.

Här är tröjorna iaf!

Mormor och morfar och Romme

i onsdags åkte vi upp till mormor och morfar för att hälsa på och äta middag. Vi sov över där och igår morse åkte vi upp till Romme som inte ligger allt för långt därifrån för lite skidåkning. Vädret var UNDERBART på förmiddagen, det var helt sagolikt...
 
Det var nog då de tog alla broschyrbilder... ;)
 
 
 
 

God jul!

Turbulenta dagar

Senaste dagarna har varit jobbiga på det personliga planet, minst sagt. Livet kommer och ger en en tydlig påminnelse om att inget varar för evigt...hur gärna man än vill. <3




Men snart är det jul, och jag ska försöka njuta av den. Har köpt de sista julklapparna idag när jag var på stan med Hanna och Ida, vi hade det riktigt mysigt när vi sprang in och ut ur butiker i julstressen.

Hoppas alla får en bra julledighet! :)

(Fika idag på Espresso House och en del av resultatet av min klass julpyssel, mandelmassefigurer)

God morgon!

Igår efter skolan var jag till sjukgymnasten för att träna och se till så jag gör alla övningar rätt för mina knän. Min sjukgymnast pushade mig ptroligt mycket och jag kunde ta vikter långt över min egen vikt!
Idag har jag den värsta ben-träningsvärken jag någonsin känt!
Dessutom vaknade jag upped halsont, ett mindre kul ont...:(

Idag väntar en kort biologilektion och sedan mega-knytis-fika med klassen! Puh, kommer rulla hem sen...

Dec. 16, 2012

Lördag

Hej!
Har haft fullt upp de senaste dagarna, både med plugg och och andra grejer. Igår hade jag nationella i matte, satt i 4 timmar i aulan och skrev, puh!
 
Idag sov jag läääänge, till 12...och jag har forfarande inte "kommit upp" riktigt, sitter i sängen med morgonrock på...
 
Så snart ska jag ta en snabb disch och göra mig i ordning och sätta mig och plugga, har mycket kvar i skolan trots att jag får lov på tordag kväll. Sen så ska pappa och jag handla gran idag! :D ÄLSKAR allt som har med julen att göra, och att stå och välja gran hör verkligen dit. 
 
Fredagsfika igår efter 4 timmar matteprov: 

Efter ridningen:

Jim Morrison

En lite rolig sak

I torsdags när jag stod och väntade på bussen kom Tomas DiLeva och gick förbi mig. Det sjuka var bara att nästa dag när jag stod på samma ställe och väntade på bussen gick han förbi igen och glodde på mig. 
 
Hur stor är sannolikheten för att detta ska hända liksom!? 
 
Han kom från olika håll och det var vid olika tider på dagen. Jaja, han kanske gillar Örebro.

Tjejkväll hos Sabina

Igårkväll var vi i skol-tjejgänget hemma hos Sabina för middag och lite spelkväll samt för att få se hennes nya hus! Vi hade supertrevligt som vanligt och åt fläskfilé med pommes och bearnaisesås, hjälp så gott! Vi spelade Med Andra Ord där jag och Lovisa NÄSTAN vann ;)
Bild från Lovisas mobil

Karrofest!

Igår var det Karrofest igen, temat var God Bless America. 
Vi var rätt många, omkring 13 stycken från klassen som skulle gå, och vi och två andra från en paraellklass träffades innan för lite förfest, det var supertrevligt! Jag skulle blir hämtad vid 23:15, och vi hade bestämt att gå till f.d. Prisma vid 10, så det blev inte så mycket tid där för mig, men hade superkul den tiden jag var där!
 
Men på vägen dit var det rätt..snöigt och hakligt och kallt, mist sagt! Som grädde på moset är ju inte trottoarerna plogade och jag hade klackar, haha!
 
Jag glömde helt bort att ta några biler, men här kommer en bild från förra Karrofesten, där jag var utklädd till "Safariturist" typ! ;)

Min underbara helg

I fredags var jag ju kompledig och åkte hem till min fina Hanna för julbak! Det var supermysigt och vi gjorde lussekatter, pepparkaksdeg och rocky roads. Vi småfikade lite och sedan kom mamma för att hämta upp mig för att åka till ridningen. Ridningen gick inte alls bra, men men. 
 
I lördags var jag mest hemma och pluggade och tog det lugnt och i söndags gick mamma, pcppa och jag upp vid 5(!) för att åka till Sälen och Lindvallen. Vi måste träna lite inför vår skidresa till Italien.
 
Mmmmmmm.....
Pappa!
Gick in i värme/caféstugan och fikade. Mina fingrar och tår har alrig varit så kalla, det var hemskt. -20 C
RSS 2.0