Igår

Hej!
 
Efter ännu ett grymt kul ridpass på nya ridskolehästen Manjaro fick jag skynda mig hem från ridskolan och åka hem och äta, duscha och fixa mig inför kvällen. Drog hem till Sanna en timme efter alla andra, och alla vet väl hur det blir då haha, alla är redan lite extra glada. Så efter några drinkar till den norska Afterski-låten (bland annat såklart) drog vi till Strömpis. Det var det många andra som också gjorde så vi fick stå i kö rätt länge vilket tyvärr slutade med att vi fick betala inträde. Men det var värt det då vi hade en grym kväll med många skratt och jag träffade många jag inte sett på ett tag vilket alltid är jättekul! :) Vi var så pass många som drog dit tillsammands så det var omöjligt att hålla ihop, så helt plötsligt var vi bara några få kvar som stannade till stängning, men det är värt det tycker jag. Särskillt när jag fått betala haha! ;)  
 
 
Utomhusdelen på Strömpis
 
 
Alexandra och jag!
 
Hörde denna låt för första gången igår på Strömpis, vart helt förälskad i den haha, den har gått på repeat hela dagen här hemma idag ♥
 

Livet är ju rätt bra alltså

Hej!
Är rätt nöjd med tillvaron just nu måste jag säga. Jag har tänkt på det några dagar. Visserligen har jag börjat få upp en hel del saker på min ändlösa To-Do-List, och det tar en bra stund att beta av punkterna - hjärnan har inte riktigt kommit igång än. Men ändå, jag är rätt nöjd. Det är mycket som händer nu - många som fyller år, sista året i gymnasiet och saker som ska fixas. Men det känns bra på något vis. Imorgon ska jag förmodligen ut på krogen igen också - första gången sedan Alanya. Käns som man växer av alla resor man gör - särskilt om man reser utan föräldrar som vanligtvis är resans trygghet. 
 
Resten av dagen ska jag fortsätta beta av min To-Do-List, men förhoppningsvis i lite snabbare takt, åka och veckohandla med mamma och ikväll ta en powerwalk. Har inte rört på mig på evigheter haha :)
 

Tisdag

Hej!
Är hemma efter denna extremlånga dag. Tog med mig kaffe i en termosmugg hemifrån och drack på förmiddagen, fick lite inspiration av en kille i klassen och det var skönt att få dricka kaffe i skolan utan att behöva dricka kaffeterians äckliga :)
 
Ställde in väskan och kaffemuggen i skåpet över lunchen, och när jag kom tillbaka låg det en lapp på golvet i Hades. Förstod först inte att det gällde mitt av alla skåp, men så var fallet. Den löd ungefär "Hej du som har tagit skåp 532! Du har 24 timmar på dig innan låset klipps och dina grejer ges till arga apor som kommer äta upp dem. Skåpet är mitt." Haha! Tog ur grejerna och lämna en lapp där inne och skrev "Tack för lånet :)" Haha ;)
 
Så idag efter min mödarlånga dag glömde jag ju givetvis matteböckerna, fysikböckerna och kaffemuggen i ett annat skåp! Och de låser Hades kl 17, så jag kan inte hämta grejerna heller. Hade behövt jobba hemma med matten men nu går inte det för sig....Så jag skyller det på den som tog mitt skåp. Det är först till kvarn i Hades och har alltid varit. Förmodligen någon etta som hotar mig med lappar...hehe
 
Nu måste jag plugga lite, sen ikväll är det Idol och sedan Svenska Hollywoodfruar, åh! 
 

Förkylningen som inte släppte taget

Blev ju förkyld i Turkiet för nästan 2 veckor sedan och det sitter i än. Jag mår rätt ok förutom trötthet och huvudvärk men värst är hostan som inte vill sluta. På dagarna går det helt ok men jag får inte sova för hostan. Det blir värst när jag ligger ner så nu ska jag försöka sova i min lilla soffa sittandes och se om det funkar. Har gjort i ordning kamonillte med honung och äter en banan för magen.

Annars då? Skolan har startat och det känns på något vis rätt skönt men jobbigt såklart. Imorgon har jag 6 lektioner och går från 8 till 16:45...veckans längsta dag som blir en utmaning. Jag får välja att se det så då jag inte kan missa något nu i skolan. :) Nya kurser med nya lärare med högt tempo, spännande men ansträngande. Hoppas jag mår bättre om några timmar när klockan ringer, annars vet jag inte vad jag gör haha.


Längtar tillbaka! Dock är det denna kväll jag blev förkyld men den var bra iaf. Bild från Sofias blogg

Alanya

En underbar vecka i Alanya med underbara vänner. 
Vårt enda resturangbesök
Gratis alkohol
Utsikten från balkongen, hade även havsutsikt!
 
 
 
 
 
 
 
 

At the moment

Hej!
Igår var det stranden igen och sedan gick vi ut på kvällen. Idag har vi tagit det lugnt på stranden och nu har vi ätit på restaurang. Snart ska vi till Lovisas och Sannas rum och ta en öl eller något, sen tänker de flesta av oss ta det lilla lugna på rummet och kolla på tv eller sova.

En bild från igår

Update från Alanya

Hej godingar!
Hoppas allt är bra hemma, här är det bra men grymt varmt, kring 40 grader. Ligger på rummet och har gjort det i några timmar, känner att man inte kan ligga och steka i solen hela dagen... Snart blir det nog lite käk och sedan vet jag inte vad vi hittar på.

Igårkväll tog vi taxi in till de mer centrala delarna och gick på klubben The Doors, med samma namn som ett av mina favoritband. Det var bilder på Jim Morrison mest överallt och det är typ bara skandinaver som kommer in där, skönt faktiskt. Bra men liten klubb, får se om vi drar någonstans ikväll.

Vet inte om jag kommer kunna ladda upp så stora bilder nu när jag är här, så det får bli lite mindre bilder. :)

https://cdn3.cdnme.se/3271126/6-3/pic_5208f8249606ee13bb420a94.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3271126/6-3/pic_5208f881ddf2b340c5853957.jpg" class="image">

Mysigt sällskap i sängen...

Ligger och läser lite bloggar i sängen innan jag ska sova. Känner något som kittlas vid nacken. Läser vidare i några minuter. Det kittlas igen så jag försöker ta bort håret som kittlas mot nacken när jag känner en liten rund sak med ben EN SPINDEL!!! Kastar i panik ner den på golvet. Cirka en centimeter stort monster som skulle äta upp mig och lägga ägg på mig när jag sov. Usch!!!

Jag brukar alltid kolla under kuddarna och täcket så att det inte finns några djur där. Men nu så funderade jag på vart denna lilla spindel kom ifrån. Och jag hittar ett stort nät på väggen rakt över där jag har huvudet när jag sover.

Mysigt värre... Vet inte om jag kommer kunna sova nu, känns som att jag har spindlar över hela kroppen.

KÖRKORT!!!!!!!!

Stockholm med mormor och mamma

När mormor fyllde 80 fick hon i present en resa till Stockholm med mamma och mig! Så vi åkte i lördags tåg till Stockholm efter vi tagit bilden till Västerås från Ludvika. Där började vår dag med att äta Frozen Yoghurt och sedan promenad till Hallwylska Palatset/Museet, väldigt mysigt och en rolig utställning hade de där! Promenad till Djurgården och lunch på Blå Porten, färjan till Slussen där vi såg lite av Prideparaden, samt lite gående i affärer innan hemfärd. 
 
Det var en väldigt trevlig dag som jag tror alla tre uppskattade mycket! :)
 
 Mamma och mormor
 
 
 
 
 
Prideparaden gick över bron
 
 
 
RSS 2.0