20150608

Hej! 
En gång i veckan var ju lättare sagt än gjort, särskilt nu senaste veckorna då jag jobbat 6 dagar i veckan. Men det är kul med jobb, trots att det är mycket på helgerna. Idag är jag ledig och tänkte träna och plocka reda lite här i mitt rum vilket jag inte orkat med med allt jobb.
 
 
Var på stan med Erik förra veckan då jag ville gå på något annat ställe än Marieberg. Efter lite shopping gick vi och satte oss på Konditori Vasa och fikade. Lyckades ta en väldigt filosofisk bild på honom men sen brast det haha!
 
 
 
 
 
Alltså HERREGUD vad tiden går fort. På Facebook kom det upp något om tillbakablickar och denna bild som jag la upp för tre år sedan exakt idag. Den dagen fick jag sommarlov efter att ha gått mitt första år på Karro. Hela tre år sedan och det känns dels som typ sex år sedan och som ett år sedan. Jag kan liksom inte bestämma mig. Det har hänt så mycket och samtidigt är jag densamma som då. Märker att detta låter väldigt djupt men nu när jag sitter här och skriver så ser jag för första gången i år svalor, så nu är det väl per definition sommar. Sitter dessutom och lyssnar på spellistan vi hade på studentflaket så ja. Sommarlov hade inte varit fel. Studenten ska jag förresten inte tala om hur mycket jag saknar.
 
Här är en annan bild från samma dag som jag minns mycket väl. Jag, mamma, pappa och farmor och farfar åkte traditionsenligt ut till Naturens hus (ibland åkte vi till Sommarro också) för avslutningslunch. Nu är det inga fler avslutingar längre men framförallt finns varken farmor eller farfar med oss idag. 
 
 
 
RSS 2.0