Träning, hockey och alla hjärtans dag ♥

Är så glad för jag har blivit så duktig på att träna regelbundet! Snittar ju i alla fall kring 5 gånger i veckan nu och känns verkligen att jag blir starkare! Tränar ju oftast med Erik vilket jag tycker är väldigt bra, för då gör jag övningar jag kanske inte gjort själv annars. I söndags tränade jag med Erik och Lasse, då gjorde vi bland annat marklyft vilket jag inte gjort tidigare, alltså jag har fortfarande träningsvärk...men det är ju bara ett bevis på att det är nyttigt och något jag borde göra oftare. 
 
Idag ska jag åka och titta på nya kompressionstights, har ju ett par men vill ha ett par till, samt köpa kompressionsstrumpor. Något jag dock inte fattat med kompressionsplagg är att man ska ha på sig dem både under och EFTER man tränat för att snabba på återhämtningen och minska trötthet/svullnad/stelhet med mera. Så blir ju perfekt att ha med strumpor och tights till alperna så man slipper bli fullt så trött i benen!
 
Ja ja, nog om min facination för kompressionsplagg. I torsdag var jag, Erik och Lasse på landskampen mellan Sverige och Finland i hockey! Var inte planerat att jag skulle gå men Kalle kunde inte så köpte hans biljett. Var spännande att titta på och Sverige vann!
 
 
 
I söndags var det alla hjärtans dag, dock hade Erik och jag bestämt att fira den på lördagen då det är en lite bättre "gå ut och äta"-dag. Han bjöd mig på middag på Pinchos som jag velat prova ett tag, och vi blev glatt överaskade! Det är en tapasrestaurang där man beställer maten via en app i mobilen. Jag beställde svamptoast, västerbottenpaj, kebab och bläckfiskringar. Till efterätt tog jag en banana split och en drink.
 
Kvällen fortsatte sedan med bio, vi såg Deadpool, jag tyckte väl inte det var den bästa filmen jag sett men är ju alltid mysigt att gå på bio. Vi gick sedan hem till mig och drack vin och doppade frukt i smält choklad och bara njöt av varandras sällskap. Tänk att det är vår andra alla hjärtans dag tillsammans, känns rätt sjukt ändå. Men sjukt bra såklart ♥  
 
Här är några bilder från vår eftermiddag/kväll:
 
 
 
 
 
 

Heeej!

Uppdaterar här på tok för sällan men ja, HEJ!
 
Ska verkligen försöka komma igång med detta nu! Här kommer hur som helst en liten uppdatering om jag jag gjort sedan jag lade upp något senast.
 
Julen firades hos mormor och morfar, får passa på att tacka så mycket för alla julklappar!
 
 
Jag fick även julklappspengar och dessa gick till att fylla tomrummet över min säng! Det fick bli ett par gamar, av alla saker man kan pryda väggen med. Är väldigt nöjd dock!
 
 
Nyår spenderades med Erik och gänget samt några av Kalles universitetskompisar! Vi år god mat och hade en väldigt trevlig kväll!
 
 
Tycker denna bild blev häftig så är bara tvungen att lägga upp den!
 
Följde med mamma och pappa till Romme för lite skidåkning, det var mysigt!
 
 
Mamma hade tagit ledigt en dag i januari så vi passade på att kika runt i lite butiker på stan, då vi bland annat inhandlade en av gamarna. Åt jättegod pizza på Fratelli och njöt av lite kvalitétstid.
 
 
Jag och killarna var på hockey för några helger sedan, vi fick dock ståplatsbiljetter så vi lyckades hamna exakt mitt i Örebroklacken! Tror vi var de enda som inte hade tröjor/halsdukar eller likande med Örebros logga på, men det gick bra trots allt :) Örebro vann dessutom!
 
 
 
Har inhandlat den klassiska 70-talsbyxan och blev smått förälskad i dem faktiskt...så coola ju!
 
 
Förra veckan gick Erik och jag på hindersmässan, och det är så otroligt mysigt att gå och kolla på alla knallar som säljer remmar, korvar, donuts, strumpor och allt vad det är, det hör ju liksom till att gå på Hindersmässan som örebroare. 
 
 
 
 
Kände att en ny profilbild till Facebook behövdes så när jag träffade killarna i lördags och hade fixat smink och hår tyckte jag det var lika bra. Så efter många om och men och lite filterhjälp fick det bli denna, jag och Kalles fina micro, haha.
Ha det bra så hörs vi förhoppningsvis snart igen!
 
 
 
RSS 2.0