Konferensdag i Ånnaboda

Idag har jag varit med ljud-och vibbkillarna i Ånnaboda på en liten konferens med möte, god mat och en rejäl promenad med fika. På kvällen kom några fler och det grillades korv med utsikt över det spegelblanka vattnet.





Röstat - check!

Då har jag varit och röstat, känns bra att ha gjort sin skyldighet samt rättighet och sagt vad man tycker! 
Ska sitta och följa valvakan med spänning ikväll! 





Sätter guldkant på morgonen

Nej, bara skoja, broccoli är äckligt. Nyttigt dock! 


Slutdebatten



Två bilder från helgens skogstur






Stan med "syrran"

Vi har varit grannar hela livet och kan väl på skoj kalla oss "systrar", Elin och jag. I lördags gick vi lite på stan tillsammans, köpte likadana doftljus och gick och åt (kanske, men förhoppningsvis inte) säsongens sista glass. Vi tog varsin frozen yoghurt med smak av vanilj och passionsfrukt med lite gott till på Java. Kan rekommenderas! 



 

Att gå "ut-ut" och dansa

Att gå "ut" på krogen är en sak, typ sitta på uteservering, att gå "ut-ut" är för mig att gå ut och dansa, vilket är något jag längtat efter en bra stund! Då finns det inget bättre än att blanda drinkar (vi gjorde BRA mohjito, egenkomponerad hallondrink bland annat) med sin bästa vän och sedan gå tillsammans upp på stan och sedan gå till Strömpis och dansa loss. Dessutom var vi likadant klädda lite halv oplanerat vilket gjorde allt mycket roligare! 

Hade en grym kväll men inte så många bilder tyvärr..

Skulle ha tagit en bild utan jackorna men det glömdes bort! 

Dagens arbetsplats: Kontoret

Sitter för tillfället och läser mail och pluggar ljud och vibrationer.


Dagens arbetsplats: Kvarntorp

Mäter motortemperaturer på en borr!


Dagens outfit



Första dagen på jobbet

Första dagen på Atlas Copco är avklarad och det har varit jättekul! Många intryck och mycket nytt folk. Jag har fått eget skrivbord med dator och telefon samt passerkort med bild på lilla mig. Jag har fått gått runt och kollat på hela produktionskedjan och fått sett allt från borrar till lastbilar som tar flera dussin ton. Det är inga små grejer kan jag meddela ;) 

Jag får uppdatera mer sedan men det är kul att vara igång! 


RSS 2.0