At the moment /kemi

Har mått riktigt skumt denna vecka. Fick något slags migränanfall i söndags kväll som har hängt i. Dessutom är jag lite småförkyld, detta är dock inte då konstigt med tanke på att mamma och pappa också är det. 

Jaja, klaga kan man göra i all oändlighet hehe. Har faktiskt fått jobb (!) denna vecka, är superglad verkligen! Har letat länge och detta är bara 1,5 h/vecka men det är ett jobb! Förhoppningsvis blir det mer snart. Avtal ska skrivas på denna vecka, sen är allt klart. Ska städa en butik.

Något annat kul är att Ida fyllt år! Så på fredag blir det tacos och sedan ska vi till Strömpis vi tjejer! Men jag ska ta det lugnt då mitt första jobbpass är kl. 8 på lördag. ;)


En hederlig mysbild med huvudet på sne och te i handen. ;)

Nu ska jag fortsätta plugga kemi - vi har nämligen prov imorgon...och jag känner såhär typ 

Fast det har gått bra med kemin större delen av tiden men nu känner jag bara förvirring. Varför ska det vara så svårt!? Komplicerat och ologiskt. Bara att pressa in i huvudet.

Hej

Kanske borde gå in här lite oftare...;) Ett lov och yttligare någon vecka passerar förvånansvärt fort.
Här kommer lite update om vad som har hänt.
 
Vecka 42 var mamma och pappa i Portugal så jag var ensam här hemma och blev såklart sjuk med feber...att sitta hemma själv hela dagen och kvällen med en förkylning var inte så roligt, men en dag kom Hanna över och vi köpte mat och glass, alltså hon är så fin! Höll ju på att svälta ihjäl i brist på matlagningskunskap här, haha, så det var tur att Hanna kom och att mamma och pappa inte var borta allt för länge. 
Den kissande mannen har åkt hem
Gymnasiearbete
Fika
Med mamma på en resturang i Gamla Stan
På höstlovet var jag med mamma en dag i huvudstaden. Vi gick lite i affärer, åt gott och besökte Fotografiska, bästa museet i Stockholm enligt mig men nu när vi var dit var det inte jätteintressant faktiskt...bra dag ändå, finns alltid något att göra i Stockholm! 
På Fotografiska
Gick till Coco Thai idag på lunchen.
RSS 2.0