Min dag idag!

https://cdn1.cdnme.se/3271126/6-3/pic_5158673ae087c348aa9d58fb.jpg" class="image">

Min dag idag!

Italien

Småförkyld och seg

I tisdags vaknade jag upp med halsont och illamående, lagom kul när jag hade en brunch på Java planerad med mitt andra tjejgäng (än de jag åt middag med dvs). Så jag gick ställa in för jag kände att jag inte orkade, och halsontet och illamåendet håller i sig idag också, hoppas verkligen det släpper nu!

Tjejmiddag

Igår var jag på tjejmiddag hos Sofia tillsammans med henne, Jossan och Sanna, vi gjorde pizza och till efterrätt gino med frukt och vit choklad! Hade jättetrevligt och övingskörde både dit och hem!

Helgen i bilder

Övningskörde till ridskolan och hoppade Leroy i fredags
 
 
Middag med Hanna på Paulos på kvällen
 
Igår (lördag) åkte mamma och jag till Marieberg där vi shoppade lite, åt lunch och medans jag var där passade jag på att ta en fika med Hanna och Ida
 
Igårkväll var det ju även Eath Hour, mamma och jag spelade Alfapet med tända ljus
 

Påsklov!

Igår var jag på körskolan i drygt 3 timmar och hade Riskettan, och idag på min sovmorgon hade jag körlektion och snart ska jag övningsköra till ridningen! Det är ju sjukt kul att köra så jag är bara glad att kunna köra så mycket :)

Nu är det påsklov och jag ska börja det på bästa sätt med ridning och ikväll middag på stan med Hanna, som jag saknat henne!

Inte långt kvar nu!!

18 år gammal snart. Om 12 dagar. 12 dagar. 12!!!!!!!!

Gymm

Ringde till sjukgymnasten idag och bokade tid. Man kan väl inte säga att jag fick skäll, men en mild utläggning om att jag verkligen måste köra på med styrketräningen iaf. Det är fruktansvärt tråkigt att styrketräna benen, mage och armar är roligare, men det måste ju göras, så nu har jag vart på gymmet och kört ben och lite armar. Fy så tråkigt men ack så nödvändigt!

!

Igårkväll blev riktigt lyckat och jag hade supertrevligt! Dock så kom vi lite sent till själva Karrofesten så vi kom inte in. Men det är sånt som händer, sura vakter, men det är ju förfesten roligast :)

Jag och Sofia och Sven-Ludvigz

Torsdag

...och Karrofest! Temat är schlager och jag har målat naglarna silvriga kvällen till ära. Jag är lite för tråkig för att springa runt på stan och köpa värsta outfiten. ;)

Heeej

Tänkte precis inleda lite plugg när jag kom på att jag kan skriva lite här. Fast jag har inte så mycket att berätta mer än att detta är en väldigt skön vecka. Inga prov, inga inlämningar, jag har slutat tidigare två dagar i rad nu, imorgon har jag mitt livs första körlektion och så är det Karrofest på torsdag med tema schlager. Men vart all vårvärme är funderar jag på. Det är ju -15 varje natt och nu ska det tydligen snöa också! Jag vill ha vår...
 
Ah, det var allt! ;)

En gång i tiden var jag en stor konstnär

Rob Billington

Kollade på Hela England Bakar för en stund sedan, ett program jag kollar rätt mycket på. Nu var det en ny säsong och nya deltagare, var av en jag föll pladask för, haha! Han heter Robert Billington och verkar vara den perfekta killen mer eller mindre - verkar SJUKT trevlig, är helt otrolligt snygg, han är britt, han är snygg (ja det behövs sägas igen), och han kan baka och laga mat. 
 
 
Kolla här där han bakar förresten! 

Jobbintervju

Har precis varit på mitt livs första jobbintervju! Är svårt att säga hur det gick men jag håller alla tummar jag kan just nu! Skulle vara sjukt kul om det gick vägen :)

Romme

I söndags åkte mamma, pappa och jag till Dalarna, pappa och jag åkte till Romme och åkte skidor och mamma var hos mormor och morfar eftersom hon är lite förkyld. I Romme var det jättefint väder som sist, men i backarna var det dock rätt mycket lössnö. 
 
 
 

Fredag den första MARS!!

Det är mars. Det har äntligen blivit månaden då jag fyller 18! :D Denna månad åker jag även på skidsemester till Italien där födelsedagen kommer spenderas. Åh, vilken bra månad detta kommer att bli!
 
Och vilket fint väder det är idag, var riktigt skönt att åka till skolan idag i solen. Köpte godis efter skolan och var sedan och kollade in den nyöppnade körskolan som ligger 5 minuter från mig, och det var superfint och fräsht! Det är väldigt viktigt för mig, eftersom man kommer spendera rätt mycket tid där. De har ett erbjudande på 3 körlektioner och riskettan för 600 kr! Hehe, tor jag skriver in mig där va ;)
 
 
Snart åker mamma och jag till Lager 157 där jag sett en snygg topp, och sedan till ridningen. 
Ha en fortsatt bra fredag!
RSS 2.0