Balen

Jag hade min studentbal den 5e juni på Elite Stora Hotellet, här kommer några bilder från min helt magiska kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igår!

Mer bilder kommer snart från en av de bästa dagarna i mitt liv!







Detta händer faktiskt...!



KLAR!

Den sista uppgiften är inskickad och jag är härmed KLAR med gymnasiet! (om jag inte behöver komplettera dagens prov dvs). Känns grymt, jag fixade det. På torsdag väntar bal men nu väntar sängen. Ville bara medela omvärlden den glada nyheten ;)
 
 

Sista provet i gymnasiet - check!

Med lite för lite sömn i kroppen och huvudet satte jag mig för sista gången i aulan, sista gången innan jag sitter där med en vit mössa på huvudet och spring i benen. Det var nationellt prov i matte 5, som inte är den enklaste kursen gymnasiet har att erbjuda, så att säga. Får se på torsdag hur det gick, jag håller seriöst tummarna för ett E...när jag hade C i tankarna i början av kursen. MEN det viktigaste är att man gör sitt bästa, vilket jag känner att jag faktiskt gjort med de förutsättningar jag har. 
 
Idag köpte jag årets krampentröja, något som jag inte hade planerat att göra då jag har den från året då jag gick i 1an, men i år var den så snygg så jag var "tvungen". 
Som ni ser så är det huvudbyggnaden som svämmar över med vatten, och skolan utrymms ju till sommaren för vattenskadorna. Och ut kommer en pilt på buffeln, skolans lilla maskot eller vad man ska kalla den. Riktigt cool! Givetvis är skolan sigill på framsidan som vanligt också.
 
 
 
 
 
Nu ska jag se till att få in två kompletteringar ikväll, sen är jag klar med gymnasiet! ;)

(Fylle)brännboll och Karrofest

I onsdags var det den årliga (fylle)brännbollen efter After Schoolen! Jag kände att jag ville gå då jag missat denna tradition alla andra år, men ja, det var väl lite för mycket "spex" eller vad jag ska säga, för min smak ;) Peppet är enväldiga dommare och detta kan betyder att en salig blandning av alkohol, nakenhet och lite brännboll utspelar sig i Skytteparken. Det är dock något man måste göra som pilt, även om det bara är som för mig, åskådare.
 
Torsdagen bjöd på en efterlängtad Karrofest, och jag har lagt ned mycket tid på min utklädnad som SuperSnällaSilverSara till rymdtemat! Vi hade en grymt spejsad kväll haha, det var nog bästa Karrofesten alltså!
 
 
Bästa outfiten någonsin.
 
 
Jag och Hanna! Var så kul att hon var med, ingen fest är sig lik utan oss tillsammans! ;)
 
 
Ludvig och Jonatan var fifuner från Tillbaka till Vintergatan, dock kallade jag dem för Lumine Muffins haha! Dock tyckte jag det passade bra då de hade lysen under hattarna.
 
 
RSS 2.0