Julfirande

En lite försenad God Jul-hälsning! Hoppas alla har haft en bra jul med mycket god mat och julklappar. Här hemma var det bara jag, mamma och pappa på julafton, vi åt en klassisk julfrukost med gröt och macka med julskinka på och tog det lungt. Sedan jullunch framför Kalle Anka med efterföljande matkoma och julgodis. Efter en stund kom tomten med julklappar, och jag fick ridtröjor, tangentbord till min Ipad, ett skärp, hudkräm och handkräm,handskar, halsduk och vantar samt pengar. Nu har jag säkert glömt något, men men!
 
På juldagen åkte vi upp till mormor och morfar och firade lite mer jul där. Vi stannade tills annandagen då vi åkte hem och på kvällen åkte jag och träffade några kompisar för förfest och sedan utgång! Vi gick till Ritz och dansade, jag träffade många kompisar där och det var sperkul! Extra kul var det även att De Vet Du kom dit, det var kul att se! 
 
 
 
Det är ju inte alla som har sitt ansikte på ettiketter ;)
 
 
 
 
Haha!
 
 
De Vet Du
 
 
 
Har varit lite på mellandagsrean och tittat och igår så hittade mamma och jag en jacka till mig! Det sjuka vilken tur vi hade, det var den sista och det var 50% på den! Den är från affären Debut på Kungsgatan.
 

Jullov

Hej!
 
Då har man jullov, eller det har jag rättare sagt haft sedan i onsdags, då själva avslutningen var. Känns hur skönt som helst, det är välbehövligt att vila upp sig. Dock har jag 7 uppsatser att skriva under lovet, hehe.
 
I tisdags hade jag fysikprov, fysik med fika, lunch och sedan vår traditionella klassfika, spännande att se hur mycket fika som går ner, haha! Så efter detta prov på hur mycket fika man kan äta kände jag att det var dags för något som jag tyvärr lagt åt sidan ett bra tag, träningen. Så drog och tränade sent på kvällen, körde riktigt intensivt men kort. Jag har aldrig varit i någon superform, men nu känner jag mig verkligen som en potatissäck. Så det är ju hög tid att komma igång igen! 
 
I onsdags var vi några från klassen som gick ut och åt på Jensens för att sedan ta några öl på Bells, där jag faktiskt aldrig varit. Trevligt ställe (med undantag för "stammisarna") med billig öl! Vi satt där och efter en stund kom även Hanna och Malin en stund så jag satt och snackade med dem. 
 
Fika fika! Vi pysslade även en hel del efter fikat, eftersom det var 3 h till nästa lektion för mig. Dock blev det inte så mycket gjort, men det var mysigt!
 
 
Malin och jag på Bells. Tog bildens från Hannas blogg.

Äntligen

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat på länge, men ska försöka komma igång nu igen, särskillt på jullovet! Får lov på onsdag, men det är mycket som ska göras innan dess. Prov ska skrivas och uppsatser likaså. Måste verkligen jobba upp betygen nu, det kommer bli svårt men det måste gå. Fick nämligen tillbaka mattenationella igår, och det gick åt skogen. Sänker mitt betyg i matte, så får ta och ligga i på matte 5. Just nu ligger rätt stor press på vad "man ska bli när man blir stor" dvs. vilken utbildning man ska läsa. Och jag har inte haft en aning förens idag! Var ju och städade idag som jag gör på lördagmornar (bästa tiden, jag vet ;) ) och detta har verkligen öppnat ögonen för mig vilken betydelse utbildningen har. Är det något jag inte vill bli så är det städare i alla fall. 
 
Så jag funderade lite på vad jag kan tänka mig, och så tänkte jag att civilingenjör i någon form kan vara min grej. Sökte runt lite och har nu hittat något jag tror jag vill söka till - Civilingenjör i informations- och kommunikationsteknik. Äntligen har jag hittat något som jag tror kan passa mig! Får läsa på lite mer om det och vart utbildningen finns, hittils har jag hittat den i Lund och på KTH, som är de universiteten som jag helst skulle vilja söka till, perfekt! 
 
Nu ska jag sätta mig och plugga, precis som förra helgen haha. Var inte ens utanför dörren då, och drömde bara om matte. Men nu är det fysik istället, och två uppsatser...Ha det bra i pluggmörkret! ;)
 
The Rollings Stones - Ruby Tuesday
 
RSS 2.0