Musik

Satt och lyssnade på "Radion" på Spotify på Rock och återupptäckte lite musik som jag var lite besatt av för x antal år sedan. Hade perioder då jag gillade 30 Seconds to Mars, Green Day, Linkin Park, My Chemical Romance, Muse, Paramore och Fall Out Boy mf. Kom ihåg första gången jag lyssnade samt såg videon till Linkin Parks låt What I've Done, jag grät! Det var liksom första gången för mig jag såg en riktig såndära "utrotningshotade-djur-naturkatastrofer-vi-rika-har-överflöd-av-allt-och-folk-i-afrika-har-inte-mat-för-dagen-oj-det-är-krig"-film.
Älskade denna låt hur som hellst!
En annan låt lite på samma tema är ju denna..eller ja det finns nog ganska jättemånga på samma tema.
Klart det kan bli lite tjatigt med sånna låtar med de är ju faktiskt bra då vi i väst kanske skänker någon extra slant på någon välgörenhetsgala. :)

Glad!

Hej! Tyskan var inställd idag och svenskan är som vanligt "på valfri plats" = jag är hemma redan!
Vädret är helt underbart så jag ska nog gå ut o ta en långpromenad!
Såhär glad är jag idag!

I'm Jumpin' Jack Flash

Hej! Är hemma idag också, och har precis legat och sovit i ca två timmar. Det coola är att efter ca en timme kollade jag på klockan (mobilen) och den var 13:08. Bytte sida och somnade igen. Vaknade och klockan var 14:08. Gick upp iaf, och det är ju typ värsta sommar och grejer ute ju!!! Jag vill ha sommar och shorts och allt sommrigt NUUUUU!!!
Varför fick mitt inlägg den rubriken det har då? Jo för att Jumpin' Jack Flash är en av mina favoritlåtar, man blir ju SÅ GLAD AV DEN!! :D Och jag är jätteglad nu, vill ut på en pormmenix men får se hur jag gör..hoppas det fina värdet håller i sig några dagar nu! :D
Och för er som inte har spotify:
The Rolling Stones - Jumpin' Jack Flash

Naglar

Målade naglarna igår i klarrött! Tycker det vart ganska läckert, och nu hoppas jag att det håller en stund för jag har lagt genomskinligt nagellack uppepå.
Jag har ju alltid naglarna målade typ, men efter 1-2 dar så är halva nageln naken eftersom det mesta av färgen åkt bort. Och jag byter nagellack ungefär varannan vecka, så jag går runt med naglar med en färgklick mitt på liksom :)
Snälla håll!

God morgon!

Vaknade upp idag lika om inte lite värre krasslig än igår, segt! Missar 6 lektioner idag, tyvärr :/
Åkte till skolan imorse bara för att lämna in blanketterna, bra det.
Nu fick jag näsblod också.
.
Ska ta en kopp te och kolla film nu tror jag och försöka vila lite, ha det bra! :)
En fika från Jersey i sommras..saknar denna kaka!

Val, val, val...

Sitter här med alla valblanketter man kan tänka sig..okej, 2 st men det är nog mycket!
Tycker det är ganska jobbigt med alla val man ska göra, det finns så mycket att välja på osv. På det sättet var det nog "lättare" att gå i skolan förr i tiden.
Båda dessa val ska vara inlämnade och påskrivna imorgon, jag har inte fyllt i någon av dem och klockan är snart 21.
.
I ena stunden tänker jag "men äsch, det är bara ett litet val, strunt samma det löser sig!" och i nästa sitter jag och tänker att det avgör hela min framtid typ..
.
.
Det ena är om jag ska välja vanliga naturprom´grammet eller naturprogrammet med sam-inriktning + någon extra kurs beroende på det första.
Det andra är inviduellt val då man ska välja något..som jag inte fattar riktigt men det finns ganska många val där. På den blir det antingen entreprenörskap eller filosofi och psykologi.
.
.
.
Jaja, nu ska jag fylla i något..hoppas det blir bra!

Söndag

Sitter här och kollar på hoppningen på tv, alltid kul! :)
Roffe red precis, jag satt och höll andan i drygt en minut..hehe, 4 fel men även världsettan kan göra fel!
.
Är förkyld idag också, segt! Försöker plugga kemi också, den går också segt eftersom jag inte fattar något typ :/
Men det är bara att kämpa på!
.
.
Mamma och pappa kom hem nyss, fick en skvallertidning som nog piggar upp en hel de iafl! Hehe ;)

:(

Vaknade idag men ont i halsen och nästäppa..hej förkylning!

Hööks!

Idag drog mamma och jag ut till Hööks hästsport och fick med oss hem lite grejer. Rider ju bara på ridskola och lite annat ibland men man behöver köpa nytt ibland iaf. Har ju hållt på så länge och vet att jag vill fortsätta ett bra tagtill! mina shortchaps har sjungt lite på sista versen nu så idag fick detbli ett par nya stövlar! De var billiga, och eftersom jag inte rider så mycket så behöver jag ju inte  superkvalite.
De är något grövre i modellen och supersköna!

Hästit

Göteborg Horse Show..om jag hade häst skulle jag definitivt vara där dessa dagar och shoppa loss, träffa alla trevliga bloggare, kolla på alla tävlingar och gå på Linn Olssons event, fatta va kul!
Läste om Ludger Beerbaums clinic också, hade ju inte vart helt fel o se ;)

Fika idag igen!

Gick upp på stan idag och mötte upp Hanna och fikade på Fikafabriken! (andra gången på Fikafabriken på mindre än en vecka..opps) Jag gick somsagt upp, med solen rakt i plytet, såg ingenting! Alla mina solbrillor är antingen borta, trasiga eller fula så Hanna och jag sprang in på hm där jag köpte ett par för 50 kr!
.
Men det sista jag ska göra är att klaga på vädret, äntligen börjar det ju likna lite vår! :D Vilket betyder att jag måste köpa converse, big time!
mmm..latte

En dag i en överskattad stad

Hej!
Kom hem för ca en timme sen och jag är jättetrött! Brukar verkligen inet vara trött så här dags, är ju kvällsmänniska, men inte idag tydligen. Fast har ju gått långt idag, runt hela Stockholm känns det som! Vi var till ett konstmuseeum på Djurgården, Liljevalch, och det var väldigt inspirerande! Var massa foton och moderna målningar, bla en utställning av estetare från olika gymnasium i Stockholm, där i bland en film som var filmad i Indien där man fick se massa människor och djur, jag vart lite fast i den..sjukt bra!
.
.
Har inte handlat jättemycket, en blus från Monki, ett linne/tshirt från Top Shop, och såklart ett par troser där i från ;) handlar alltid trosor där haha :D
Var inne på urban outfitters och om jag hade vart miljonär så hade butiken vart tom när jag gick ut där i från kan jag säga ;)
Oså fikade vi!

Powerpuffpinglorna! <3

Ikväll har jag träffat mina kära pinglor och ätit middag och myst hos Jossan! Vi skulle lana Little Big Planet, Mario osv där hela natten men eftersom jag och mamma ska till Stockholm imorgon så drog jag vid tio :( = jag hann inte spela! :'(
.
.
Ska upp ganska tidigt imorgon för att vara jag så ska ta och lägga mig snart..Natti natt natt

Var hos frissan..

Gick till frissan idag eftersom jag vart halvt hysterisk i helgen över mitt hår (det är mycket tunnare dsv kortare på höger sida). Jag har försökt att spara ut mitt hår i ca 3-4 år nu, jag har användt plattång 2-4 ggr om ÅRET, hörfön lika, använder hårinpackning minst 1/vecka, silkesdroppar och dessutom försöker jag att tvätta det 2-3 ggr /vecka.
Allt detta för att få ett friskt och LÅNGT hår.
.
Min frissa sa att hon skulle ta 3-4 cm. Det vart nog drygt 10 cm. Fast frissor vet bättre än vad jag gör och de känner vad som behövs. Det är nog inte helt lätt att alltid veta vad kunden vill men det är skinnad på 3 och 10 cm.
Innan/efter
Och JA det växer ut igen, men håret växer 1 cm /månad + klippning några gånger om året. I stora drag blir det väl ca 2 år innan jag får tillbaka samma längd, och eftersom jag kämpat ganska mycket med mitt hår känns det surt kan jag säga.

20-02-2012

Tjena! Känns sjukt skönt att vara ledig istället för i skolan, har inte gjort något skolarbete alls idag! Så nu har jag lite dåligt samvete..och imorgon kommer jag inte hinna heller :(
Meeeeeeen, jag har fått ganska mycket gjort idag iaf! Jag har till och med lagat mat! Gjorde pannkakssmet men så tyckte jag äggen var lite konstiga så fick slänga allt och åka till ica och köpa mer ägg och mjölk. Jag tror inte maten vill bli lagad av mig riktigt, själva pannakaorna vart inte jättefina, men de vart himla goda! Vispade grädde till också, mums! :D
Bild från när mamma och jag var ute och gick lördags. Halkigt!

Big Brother

Idag börjar Big Brother, ska ni kolla? Jag kollar självklart! :D Vem gillar inte att se folk bli följda av kameror 24 timmar om dygnet samtidigt som de måste göra pinsamma grejer!? ;)
Hoppas verkligen att det blir bra deltagare iår, sitter och kollar nu och än så länge har det kommit in 2.
Tror jag missade max 1-2 avsnitt förra året..hehe

Karro

Såg när jag kom till gymmet att nästan allt jag hade på mig var i svart och gult, men är man pilt så är man!

Äntligen

Idag har jag tagit bort mitt gamla bilddagbokskonto! Satt och kollade igenom lite innan jag tog bort, och jag blir ju nästan mörkrädd för mig själv! Vilken omogen fjortis jag var! Det "roliga" är ju att jag aldrig skulle erkänt det då. Så fort jag la upp en bild på bilddagboken så skrev jag en ursäkt till bilden. Tex "bildbrist", "gammal bild" (fast den var typ 2 veckor) osv. Hade inte lagt upp en bild sen 2010 så det kanske var dags att ta bort ;)
.
Skönt att mognar och saker ändras! :)

:(

Idag lämnade min vän ridspöet Spöis världen. Det är svårt att släppa taget efter dessa år, men jag ska minnas de bra stunderna vi hade. Ridläger, hopplektioner, utritter och dressyrträningar. Hoppas du får det bra däruppe på ängarna med de andra spöna.
Det skar i hjärtat när jag såg att jag hade klämt Spöis med bagageluckan ute på parkeringen.

LOV! :D

Nu är det lov, hjälp så skönt! :D Nästan ovärt att försöka gå i skolan såhär sista dagen, man kan vekligen inte fokusera. ;)
Slutade 14 och sen drog vi till Fikafabriken! Aldrig vart där men det var supermysigt!
Nu måste jag skynda, ridning snart! :D :D

I mina öron

Min nya kategori fick då namnet "I mina öron" där jag tänkte dela med mig lite av vad jag lyssnar på. Eftersom musik betyder så mycket för folk så ville jag dela med mig lite av mina spellistor/favoritband/låtar osv osv.
Jag älskar ju musiken från 60-70 talet, men om man kollar min spotify så finns det exakt ALLT där. Jag vill lyssna på bra musik, och sån finns det från alla tider. Men ibland lyssnar jag på dålig musik också! ;)
The Rolling Stones är ju mitt absoluta favoritband, så det kommer nog några inlägg om de också ;) Min dröm är ju att få se dem live, jag skulle ge väldigt, väldigt mycket för att få göra det. 

Ny kategori snart!

Snart kommer jag skaffa en ny kategori på bloggen..vad kan detta vara? Känns väl ganska ovärt på en liten småblogg, men jag lägger faktiskt upp några inlägg / dag så det kanske behövs haha ;)
Första inlägget kommer upp ikväll....tror jag

Snart lov!

Har nyss haft sista provet innan lovet, gissa om jag är glad eller? :D Fast det var svårt och känns inte helt 100 men nu lägger jag det bakom mig! Ikväll ska jag mysa ner mig framför tvn och sätta på en bra film. Sen är det bara 2 små skoldagar sen är det LOOOOOV! :D


Back to work nu, debattartikel och omdömessamtal!

Muffins

Bakade muffins idag, bara vanligt recept med citronsaft i, rosa glassyr/frosting och rivet citronskal, vart supergott! :D
Nu stänger jag av mobilen och datorn och sätter mig och pluggar till biologiprovet imorgon. Bra av mig att jag börjar nu kl 8 på kvällen men bättre sent än aldrig.

Happy Valentine's Day!

Hoppas alla får en kärleksfull dag , själv har jag fått Lindtchoklad! :D Min väg till hjärtat går väl genom magen haha ;)

:)!

Fick en glad överaskning när jag kom hem från gymmet idag, en hylla med vinylskivor på! Som jag har längtat :D Tycker det är coolt och snyggt och så kan man ju byta skivor, detta är tusen gånger bättre än en talva liksom!
Om någon skulle råka ha lite vinylisar över (söker främst efter Exile on Main Street med Stones, men allt med Stones är välkommet!) med artister jag gillar så får ni gärna höra av er! :)

Gadnåm

Lite omogoen rubrik, måndag baklänges haha..
.
Har inte riktigt fått alla 8 timmars sömn i natt, men vaknade upp pigg så det var nog lika bra att jag inte sov allt för djupt! Drömde säkert om matte. ;)
.
.
Nu ska jag äta något och röra mig mot gymmet. Blir bara lite lätt, orkar inte mer idag!
Hös sen.

Matte

ÅH varför har jag inte satt mig med böckerna tidigare idag!? Blir det inte alltid såhär, man skjuter upp hela tiden och nu är jag jättestressad..
Näe, posetiva tankar nu, det kommer gå bra!

..och så kom solen!

Detta var jag idag. Mamma och jag gick upp på stan och jag kunde knappt hålla ögonen öppna, man vart verkligen bländad! Och olyckligtvis så är nästan alla mina solbrillor trasiga eller borttappade.
Behövde köpa ny foundation och att köpa smink och bhar är ju typ det värsta som finns, det är SÅ tråkigt! Använder knappt foundation, bara som concealer så jag köper det jättesällan eftersom jag använder så lite.

(O)ledig lördag

Denna dag stavas plugg. Har suttit med matten större delen av dagen men det går sååå segt. Jag längtade typ efter att få läsa biologi istället haha! Det går jättesegt att göra alla uppgifter i boken, och jag måste verkligen fokusera för att klara de enklaste ibland. De är bara på helgen jag gör något men jag gör allt sjuuuukt långsamt känns det som. Men denna helg ska jag plugga som aldrig förr, jag vill höja mina betyg! Dock har jag inte ett sus om vart jag ligger i något ämne (det är ju nytt betygssystem där man inte ska fokusera på resultat, fantastiskt jag vet....) så jag kan väl inte säga något men man har väl en känsla.
.
Tog och kollade på Melodifestivalen (fast jag sa förra veckan att jag inte tittar) och Dileva var bäst tyckte jag, fast denna Ulrich Mushsdfjgdfgkn vad han hette var bra han med! Munspel och gitarr samtidigt!
.
.
Nu ska jag tillbringa en stund med mioser, mitoser, mutationer, arv och miljö och lite annat trevligt i biologiboken!
Ha en fortsatt bra lördagskväll!
En gammal bild på en fisk på havsmuséet i Lysekil där jag var förra sommaren, lite biologiskt passande sådär..typ

Facebook, youtube och barnuppfostran

Kikade in på aftonbladet imorse och såg denna artikel
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14355832.ab om en pappa, Tommy Jordan och hans dotter Hannah. Hans 15åringa dotter hade postat ett långt inlägg på facebbok där hon skrivit att hon var som sina föräldrars slav, inte hade någon fritid för att hon behövde göra en massa sysslor osv osv.
Då gjorde Tommy Jordan en video som han la upp på youtube och hennes fb där han läser upp exakt vad hon har skrivit för att sedan säga "hans version". I slutet av videon tar han upp sin pistol och skjuter 9 skott i hennes laptop medans han säger att hon måste betala för alla skott, som kostar 1 dollar styck. Alla åsikter kring denna video går helt skila vägar, där vissa tycker synd om flickan medans andra tycker att hans barnuppfostran är rätt.
Videon har snart 10 miljoner tittare på bara 3 dagar. Det är alltså flera miljoner människor som tittar varje dag.
Jag har svårt att säga vem av dottern eller pappan som har "rätt" eftersom man inte får höra dottern tala, men vad jag undrar är:
Pappan vart arg på sin dotter för att hon la upp något på FACEBOOK som fick honom att framstå i dåligt sken. Då förstår jag att pappan blir upprörd av men varför gör han då SAMMA SAK? Han säger att han lagt upp videon på hennes facebooklogg så att hennes vänner kan se den, och på youtube?! Snacka om dubbelmoral, han gör ju EXAKT samma sak, fast värre!
.
.
Har man problem i en familj så pratar man om det, och är det tillräckligt allvarligt så går man till någon proffisionell. Men att låta hela världen ta del av familjeproblem är sjukt fel. Att denna pappa lägger upp detta på youtube så att hela världen kan se den är ju fel, men tänk på hans 15, snart 16åringa dotter som nu inte kommer få det så lätt för sig. ALLA i hennes skola och stad har väl sett denna, och det kan ju inte pappan ha missat?!
.
.
Skulle jag vara dottern och det är som hon beskriver i brevet tror jag att jag skulle packa mina saker och säga hej då till denna familj. Föräldrar ska vara föredömmen och visa vad som är rätt och fel, och att hänga ut sin dotter så att hela världen kan se vad hon skrivit är fel. Så jag skulle nog sagt upp kontakten med dem. Flyttat till en annan delstat typ.
.
.
Är det som pappan säger är han fortfarande dum i huvudet som lägger upp det på youtube, men det är inget fel i att ha sträng barnuppfostran, man måste sätta ned foten, men då på rätt sätt.

Nostalgi

Gissa vad jag köpte idag? Jo jag köpte en av mina favoritfilmer från lite äldre dar. Landet för längesean - Lillefot och äventyret i den förbjudna dalen. Hade flera Landet för längesedan filmer när jag var liten och när jag såg denna kände jag att jag behövde se den igen! Bäst för filmen att den är lika bra som jag minns den ;)
Kalla mig galen men jag kände att jag behövde se den igen :)

Äntligen fredag!

Skulle hängt med tjejerna till Sofias place och chillat järnet och gjort pannkakor efter skolan men känner inte att jag orkar..Har ju ridning sen så skulle isf bara vara där i ca en timme. :(
Tror jag ska ta en powernap en stund nu eller åka och handla godis, hehe..
.
Hörs sen! :)

Janis Joplin

Detta är en av mina absoluta favoritlåtar. Det går liksom inte att sätta ord på känslan jag får med denna låt. Lyssnar på den i princip varje dag och har gjort det lääänge. Den är bara så fin och enkel.
Ren njutning!
Janis Joplin - Summertime

Lång dag framför mig

Men med Stones i öronen går det ju lite snabbare! :)

Lunch med Hanna!

Gick och lunchade med Hanna idag på Bara Vara, mys! Jag åt köttfärspaj som var OK, ingen höjdare med vart inte superdyrt eftersom jag tog vatten till :) Glömde såklart att ta kort på den, men det var väl inget speciellt att se haha :D
Sen var det back to school och ha svenska, och en av våra texter var borta!!! Ska ju ha debatt IMOROGN..fick skriva om efter skolan så kom inte hem förens 17:00 typ.
Jag och Hanna på Disney Land i sommras!

Love!

Skicka kärleksbrev, hur gulligt är inte det? :D
Får väl se om det blir något från mig, hehe...
.
Men såg på fb idag att det var några tjejer som hade haft högläsning av breven. Var tog deras respekt och karroanda vägen? Det är modigt av de som skickar brev, OCH SÅ TAR MAN UPP DEM UR KÄRLEKSLÅDAN OCH  STÅR MAN OCH LÄSER DE HÖGT?! Skärpning!

Sjunde februari tvåtusentolv

Hade ju fysikprov idag..tror ni inte att jag på sista uppgiften (typ 5p) glömde att omvandla från cm till m? Jo det glömde jag. ÅÅH jag vet att det är en småsak men det är nog så irriterande!
Alla svar kommer ju upp ca 30 min efter provet, så man kan kolla svar och uträkningar. Jag orkarde inte kolla allt men jag har några fel. Och jag som pluggade ca 5 h igår. Saknar grunskolan i dessa situationer, var lättare då!
Idag tror jag inte jag ska plugga något alls, ska nog hitta någon bra film att glo på istället. Skulle vilja se Scarface igen, klassiker!

Träning!

Min träning idag: idrotten i skolan, redskapsgymnastik (tusen gånger bättre än att stå och skjuta bollar på varann!) i 1 h och 20 min. Drog till gymmet direkt efter och SPRANG! Trodde att det skulle vara skönt att köra ashårt i några km utan att stanna (12-14 km/h) men det var nästan plågsammt haha! Men jag klarade mitt "mål" som jag satte upp när jag sprang. Gick lite efter det och var på löpbandet i totalt ca 40 min. Körde lite rumpa och ben sen och lååång stretching. Och cyklade hem. Känner mig helt OK duktig :)
Jag ju såg glad ut..

Imorgon (om jag har tid) ska jag "smygträna" hade jag tänkt. Jogga långsammt och länge och inte köra någon styrka.

Blä

Ju mer man pluggar desto osäkrare blir man känns det som, såhär efter en bra stund med fysikplugget.
Känns konstigt att vara nervös inför inför ett prov, men grejen är att efter jag skrivit prov så känns det som jag fattade allt och sen när man får tillbaka det så ser man alla klantiga fel man har gjort.

Monday!

Idag hade jag som vanligt satt klockan på ungifär 6:10-6:20 och när jag då vaknar ställer jag om det ca 8 min fram. Men idag vaknade jag inte igen, utan pappa kom in och väckte mig vid 7 (börjar 8) så jag fick springa upp ur sängen. Låg och drömde att jag "vunnit" en träff med Kissie hemma hos henne, och om man inte träffade henne vart man uthängd på hennes blogg så jag begav mig till hennes lägenhet, och hon var inte alls lika dum som hon framstår att vara, men hon hade folk som låg och sov efter fyllan på sin toa!? Hon hade låst in dem där och skulle inte släppa ut dem. Hmm..?

Skolan idag var helt okej iaf, vi fick se bilder från San Fransisco där min eng lärare vart och hon berättade. Fick gå hem (som "vanligt") istället för historian. Är ju fysikprov imorgon, hjälp,  hjälp, hjälp. Eller egentligen känns det som jag har ganska bra koll, det är bara att jag blandar ihop allt. Tar man fel formel så säger det sig själv att ingenting i uppgiften blir rätt, och så ryker kanske 3 poäng..Jag har ganska lätt för att göra "slarvfel" eftersom jag inte tänker mig för och inte ser om jag gjort fel ibland. Vi har bara 1 h och 10 min imorgon på oss att skriva också! :s


Näe, nu ska jag sätta på mig mjukisarna, fixa lite "pluggkäk" ;) och RÅPLUGGA!!! Om jag har tur kanske jag har tid att dra en snabbis till gymmet ikväll också, får se!

Söndag

Vart en tur ut till "Berget" (marieberg) idag med mamma, jag är i behov av lite nytt nämligen! Letade efter lite tjockare tröjor och strumpor såklart! Skulle gissa på att ca 75% av alla mina strumpor har någon typ av hål i sig haha! Men snål som jag är så köpte jag inga strumpor..vem vill betala kring 50 spänn för 1 par!? Om de dessutom håller i 2-3 tvättar så känns det som bortslösade pengar.
Detta fick jag med mig hem iaf:

Skärp från Only/Pieces

Tröja från Gina Tricot

Stickad (väldigt stickig!) tröja från Crocker

Kanske inte jättespännande köp, känns som att allt jag köper är antingen svart, grått eller marinblått, men samtidigt vill jag inte slänga på mig något i någon jättestark färg när det är -15 ute..men i sommar, ååååh längtar!! DÅ ska jag har långklänningar i massa härliga mönster och mockaväskor! Det ska jag köpa när jag får pengar, som tyvärr inte växer på träd, AAAAAH JAG VILL HA ETT JOBB NUUUUUU!!!!

Någon dag i veckan hoppas jag att jag kommer iväg till någon second hand, skulle vara kul men tyvärr är jag ju inte så erfaren på det området, ÄN ;)

Melodifestivalen

Jag följer inte melodifestivalen eftersom jag inte är något fan av schlager, men har endå tittar lite halvt, för vem gillar inte Sean Banan!? :D fast tyckte hans låt/framträdande inte var något att hänga i granen om man gemför med hans andra låtar, men om någon vecka ligger den väl säg topp 20 på Spotify ;)
Tycker det är ganska jobbigt att de ändrar regler och hur man kommer vidare och andra chansen, "bidrag på webben" från år till år också, det är ju en hel vetenskap och veta hur man ska rösta! Så jag tar den enkla vägen och låter bli, hehe ;)
ROOOMPA!

Gymmet

Var på gymmet idag, gud så skönt att få träna! :D Sprang intervall i drygt 5 km och jag hade inte det minsta ont i mitt knä!! :D Det gör ju alltid ont annars. Körde på crosstrainern också, samt lite styrka. Nu ska jag ut på en prommenad med mamma, hörs sen! :)

Snatch

Såg precis filmen Snatch, som jag starkt rekomenderar! ;)
Den har 8.3 i betyg på IMDB, är filmen som så många härmar scener ur som man ser typ på Family Guy och för att inte tala om att Brad Pitt fick en att glömma allt vad kall svensk vinter heter, han var HET säger jag bara.

Fredag!

Även denna vecka har bara rusat iväg alltså! Men det är sjukt skönt att det är helg nu, fast lördag och söndag går ju 15 gånger så snabbt som 2 vanliga dagar typ?! I helgen blir det såklart mest fokus på att plugga till fysikprovet, och så ska jag dra till GYMMET! :D Har ju inte art där på ca 1,5 vecka, det är nog rekord haha! ;)
Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför tvn med en påse godis och njuta av att det är fredag! Hoppas att ni får en bra fredagkväll! :)

Mmmmm..!

Började skolan 9:30, vaknade 10:00

Fredag! :D
Vaknade som sagt 10 idag när vi böjade 9:30, men "som tur var" så var min lärare sjuk och alla behövde endå inte komma på lektionen (hoppas för guds skull hon som låste upp inte klassrummet tog närvaro!)
När jag kom till skolan var alla klara med redovisningen och vi gick och åt istället, till lunch var det fisk med tacochips..what?? vågade mig inte på det så åt sallad och någon frukost hade jag ju inte ens i tanken imorse!
Men det gör inte så mycket, är inte superhungrig sen igår ;)
Sitter här med en kopp kaffe nu och försöker få liv i mina tår, det är ju svinkallt ute!

Plugg?

Sitter och funderar på om jag orkar ta upp böckerna, (klockan är 22:20 hehe) men det får nog faktiskt bli en snabbis med plugg! Känns ju ganska bra att gå och lägga sig om man har gjort lite iaf. Är både historiainlämmning och ett saftigt fysikprov nästa vecka (och en massa annat som kan gå och gömma sig)

Grattis Sofia och Sabina!

Idag gick jag och tjejerna till Alfredo's (kebabställe i stan haha) och åt "födelsedagsmiddag" eftersom Sabina och Sofia fyllde år nyss! Först kebabpizzor med pommes på, för att sedan hugga in på vår efterätt som vi hade tagit med själva. (Vi frågade om vi fick äta det vi tagit med!)
Så efter kebaben åt vi: äppelpaj, 2 olika sorters muffins, kladdkaka, daimtårta, delicatobollar och drack raberbercider och cola. Nu känns det som jag inte behöver äta på en vecka typ! Längesen jag va såhär mätt, men det var LÄTT värt det, vilken go kväll vi hade!
Ne, min pizza kanske inte ser supergod ut, men den var underbar <3

Åt dock inte upp ALLT ;)

GOTT ELLER VAD?! :D

California Dreamin

Är sån sjukt underbar känsla, jag blir helt kär så fort jag lyssnar på den <3
Inte superkvalité på ljudet dock.

In school

Har svenska och vi ska ha debatt, min grupp ska vara för djurförsök och emot barnmodeller.
Jag gillar att debattera men har aldrig gjort det i grupp, så vi får se hur det går! Debatten är nästa vecka.
Sen blir det tyska, det är ju inte mitt favoritämne direkt.. ;) Sluar halv 4, så mindre än 2 timmar kvar! :D
Har inget inplanerat efter skolan, bara plugg och så tänkte jag ta en promenad (drar till gymmet i helgen tror jag)

Now: back to work! ;)
RSS 2.0