Hej igen

Hej!
 
Jaha, regn, regn och regn. Då gör det inte så mycket att allt jag gör är att jobba, jobba och jobba. Det är kul och det har riktigt mycket folk där nu, vi har haft halva reapriset i över två veckor så det är skapligt med folk för jämnan. Dessutom får ju vädret nog många att välja Marieberg framför stan. 
 
I höst blir det dock inte så mycket mer jobb, jag har ju kommit in på civilekonom här i Örebro så nu ska jag sadla om från natur till ekonomi, vilket ska bli kul! Kommer väl sakna vissa naturämen lite, i alla fall matten och fysiken. Jag sökte fasktiskt en fristående kurs kärnfysik på distans, jag tyckte att det var väldigt intressant med just det ämnet men ja, resten av fysiken var sådär. Känner hur som att det är dax att börja plugga nu för mig, ett sabbatsår får räcka. Erik har sadlat om han med och ska läsa offentlig förvaltning och ledning. 
 
Och appropå honom, den 21a augusti åker vi till Budapest! Herregud, här sitter jag och får väl nypa mig lite i armen när jag tänker att jag för mindre än ett år sedan inte visste att han existerade. Och nu ska jag åka till Budapest med honom. Vi har pratat ett tag om att åka någonstanns, först tänkte vi Rom, sen ville han på roadtrip i Sverige men nu är Budapest alltså bokat. SKA BLI GRYMT.
 
Det är mycket som hänt på ett år, för ett år sedan vaar det varmt så det hade räckt även till denna sommar, jag hade just fått reda på att jag skulle få spendera hösten på Atlas Copco vilket har varit en grym upplevelse, jag har tackat nej till ett jobb som kändes sisådär, och var alltså arbetslös i några veckor och visste inte vad som väntade. Sedan traskade jag in på KappAhl med ett CV i handen utan att ha satt foten där tidigare och några månader senare har man lärt sig lager, kassa och butik och har ett bra jobb. Ibland får man helt enkelt lita på magkänslan fast man inte har några andra alternativ. Är väldigt glad att jag gjorde det istället för att sitta på en kundtjänst i Karlskoga. Det är först nu jag vet hur det är att få jobba hårt för pengarna känns det nästan som, då jag på Atlas hade en helt annan roll och jag hade mycket självstyrt och det alltid var lugnt runtikring. Nog var det jobb, men att vara en av få som för dagen roddar runt på en helt butik är något annat.  Och vilka erfarenheter, av två heeelt skilda världar. Borr- och gruvmaskiner vs. jobb i kassan i klädbutik i galleria. Skrivbord och gruva vs. butik och shoppingcentrum.
 
Vad har hänt annars då? Jo, PAPPA FYLLDE 50! Han fick i upplevelse av min farbror med familj att köra ferarri och av mamma att åka på tummlarsafari och av mig att gå på taken i de äldre delarna av Stockholm. Och lite annat såklart. Släkten åt lunch på Loka Brunn vilket var mysigt.
 
 
Har även tagit en drink ute på Makeriet med Ida och i fredags gick jag ut med Erik och hans kompisar. De har varit så schyssta mot mig från början och är så kul att hänga med dem. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0