Utgång

I fredags efter ridningen åkte jag till Ellens mammas kontor för lite förfest med Ellen, Hanna, Vira, Matilda och en annan tjej. Vi var där en stund och satt och snackade innan vi drog till Strömpis.
 
Det var både Hannas och Jossans första utgång, och Jossan fyllde passande nog år i fredags! Vi träffade mycket folk och det var en väldigt trevlig kväll på många sätt :) 
 
Hanna och jag var med på en vimmelbild under kvällen (efter lite övertalning från Hannas håll ;) haha)
 :D
Natte efter utgång

GRATTIS HANNA!

Ett stort och lite försenat grattis till min allra bästa vän! ♥
 
I lördags så fyllde Hanna år och hon, Ida, Ellen, Vira, Hilda och jag gick ut och åt tapas på Mingla! Jag har aldrig varit där förut men blev glatt överaskad, god (och mycket!) mat. Hon öppnade sina presenter på Mingla och jag hoppas hon blev glad, det tror jag :D Vi funderade på om vi skulle ut på krogen sedan, men vi "sparar" det tills nästa fredag bestämde vi! ;)
 
Jag och Hanna på skolavslutningen i 3e klass
 
 

Kräftskiva

I fredags åkte jag hem till Jossan för en repris av förra årets lyckade kräftskiva! Vi åt kräftor, västerbottenpaj, tacopaj, vitlöksbröd och sjung snapsvisor med tillbehör ;) Tycker det är verkligen är jättetrevligt när man har traditioner som kräftskiva t.ex, och det var så kul att få komma! :D
 
Tog inte så många bilder mer än denna på fina Sabina och mig! :)
 

Hej!

Har varit mycket senaste tiden och har hela tiden tänkt att jag kan blogga imorgon eller i eftermiddag osv. haha!
Det är nästan läskigt hur fort veckorna rusar iväg, och imorgon är det redan fredag...och kräftskiva! Ska blir superkul att köra vidare från förra årets lyckade skiva. 
 
Just nu håller jag på att installera iOS 7 till mobilen, ska ta och börja skriva på en uppgift i religion snart också, så något mer intressant än så håller jag inte på med nu när bloggen har fått tagit en oplanerad paus ;)
Kommer nog bli en hel del uppdatering under/efter helgen då det är både kräftskiva och födelsedagsfirande av Hanna. 
Förra fredagen tog vi skolfoto med lite spex. Några av oss tjejer hade huvudbonader och några killar i klassen tog ut svängarna i toga...
 

Dör svåra matematikdöden

Känns som att jag borde byta från natur just nu...

Bästisfika

En skoldag med endast tre lektioner resulterade i att vi ska ha faktauppsats om språkhistoria (visste visserligen det men inte att den skulle vara så lång), PROV i svenska om 3 veckor på samma sak som uppsatsen i princip, samt en kemilabb på tisdag. alltså AH!
Efter två år på Karro med en superchill gubbe till svenskalärare där man knappt behövde vara närvarande på lektionerna där jag aldrig ens hört ordet prov till detta, jo jag är lite chockad. Visserligen är väl detta bättre då jag nog lär mig något, men vadå prov i svenska? Jaja, det är väl bara att anpassa sig ;)
 
Så efter dessa hårda besked (haha) var jag och fikade med Hanna på Fröken Brogrens, alltså det var sådär typ 10 år sedan vi sågs käns det som haha! ;) Så vi satt och pratade om allt möjligt, så skönt att göra det och att få träffa henne igen! Är så glad att jag har min Hanna haha :) 
Sen är det ju en viss person som fyller år snart...;)
 

Lite nya favoriter

JAY Z ft.Justin timberlake – Holy Grail
 
Martin Garrix – Animals
 
Dope DOD - What Happened
VERKLIGEN inte min musiksmak men den är lite skön (blev "tipsad" om den haha ;)
RSS 2.0