Stan och skogen

Bloggar för första gången från iphonen! Var ju inte snyggaste appen jag sett men bättre än ingen alls :) Åkte upp på stan idag med mamma och fixade simkortet och köpte en "ficka/påse" till iphonen att ha på magen haha ;) Annars idag åkte mamma pappa och jag ut i skogen och plockade blåbär och kantsreller! Och så passade jag på att övningsköra lite :D

IPHONE!

Åker med mamma och pappa för att köpa en Iphone 4s till mamma. När vi kommer hem säger de att den är min och att mamma ska ta min gamla! 
 
TACK VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR! :D

Långpromenad

Var ute och gick 1-1,5 mil nyss med mamma och pappa, så nu sitter jag i sängen med datorn i knät och tittar på tv, är jättetrött! Sitter också och tittar på massa kläder på sidor i USA och önskar att allt befann sig i min garderob...
Från Brandy Melville USA, inte helt fel!
 
Muffinsarna från tidigare idag blev faktiskt lite torra efter typ 4 turer i ugnen haha! Alltid något fel...

Chokladmuffins

Stod i receptet att det skulle vara stora amerikanska muffinsformar, välfyllda. Om man gjorde så räckte det till 4 muffins haha! Vanlig sats brukar ju bli 12-16 st... Så jag la över lite smet till 2 mindre formar, så nu blir det 6 st. Tog nyss ut dem ur ugnen och de var endå helt smetiga! Så nu är de inne igen...
 
Jag får väl lägga upp en bild sen på hur de blev ;)

Vattenskidor!

Efter måååånga försök, och nästan lika många kallsupar kom jag upp! Det var SÅ SJUKT KUL!! :D Men jag fick kämpa länge som sagt, och nu är jag jättetrött...huttra och frös som bara den, men det var verkligen värt det! :D
 
Pappa filmade när jag äntligen kom upp!
Mina kusiner, farbror och jag
 
 
Mamma

Grattis Mick Jagger!

Som fyller 69 fina år idag. Det stod ju till och med i våran lokala tidning haha :)
 
Och såklart hela Rolling Stones som fyller 50 år i år! 
 
 
 
 
 
 

26e juli

Har precis duschat och sitter nu och håller på att somna framför Family Guy, hjälp vad trött jag är! Gick på stan i någon timme, hittade shorts för 30 kr på HM, och gick sedan till gymmet för första gången på hundra år. Jag gick dit för att köra crosstrainer, eftersom jag får så ont i knäna av att springa och gå. Crosstrainer är ju väldigt skonsamt för kroppen, och jag var så glad efter 40 min på den, jag hade inte ont i knäna/fötterna/höften! 
 

Grängen

Idag åkte mamma, pappa och jag till min farbrors och familjs sommarstuga för fika och lite korvgrillning, mysigt! Huset ligger ju precis vid vattnet och det finns egen brygga, men jag "vågade" bara doppa fötterna...men imorgon eller fredag kanske jag ska övningsköra dit och åka vattenskidor! :D Jag har faktiskt aldrig åkt vattenskidor, och det är ju ganska svårt, men man får väl ta det lite lugnt om vi åker ut dit ;)
 
 

Bio

Igår var mamma och jag på bio, vi såg The Dictator! Hade egentligen planerat att se Man In Black 3, men den gick inte igår och vi ville gå igår så vi kolla på The Dictator som sagt! Den var riktigt rolig faktiskt, men det var typ 15 pers i salongen max...
 

Ikea och Marieberg

Åkte till Ikea och sedan Marieberg idag, hittade en del! Fick en tavla med seriemotiv, tyckte den var cool! Köpte två nya nagellack idag, igen...har blivit lite beroende av att köpa nagellack och har alldelles för många. Köpte ett lila förra veckan..hehe :)
 
Hur som hellst så var jag egentligen på jakt efter en ny sommarjacka, men det finns verkligen ingenstanns! Förra sommaren hittade jag min gröna militärjacka på JC med 70% rabatt utan att jag ens kollade efter jacka...nu hittar jag inte en enda :( Men jag får väl hålla utkik!
 
 
 

Tjejigt värre

Mamma och jag har just kollat på Mean Girls och nu sitter jag här med ansiktsmask, kan det bli tjejigare? ;)

Katt

Snart ska mamma och jag åka iväg för att titta på en katt! :D Vi har tänkt på det en bra stund nu, och det ska vaara en vuxen honkatt :)
 
Får se hur det går! :D

Börjes i Tingsryd

På hemvägen åkte vi förbi Börjes hästbutik i Tingsryd! Deras grejer är riktigt billiga och jag fick ett par röda ridbyxor! Det är så himla snyggt tycker jag, och nu har jag ett par! Det fanns ingen bild på just den färgen på deras hemsida och ta bild på dem själv var ju lagom enkelt...
 
De är klarröda med mörkmörkgrå helskoning (ser dock svart ut om man inte kolla noga)
 
Haha vilken fin smickrande bild...;) 
Får hoppas att jag får användning för dem snart! :D

Blekinge/Skåne!

Nu är jag hemma efter en lång bilfärd från Blekinge där jag har semestrat några dagar med mamma och pappa!
Tyvärr har vädret vart allt annat än på vår sida, solen har bara tittat fram lite snabbt ett fåtal gånger, men har haft det supertrevligt iaf! :)
 
Här är hur som hellst lite bilder :)
 
Jag och pappa i Kivik
 
Ute på cykeltur
Majsfält
Powerwalk
Kaffe och vitcholkadpannacotta
Lite kallt om benen, vissa dagar bara 14, 15 grader...burr!

Nya älsklingar

Behövde nya skor och har funderat på dessa ett tag, Palladium boots! Har ingen bra bild på dem, men de är gräddvita/gammelvita, vad nu färgen kan heta. ;)
 

Tårta

Pappa fyllde år igår och då passade jag på att göra tårta! Gjorde egen tårtbotten, egen citronkräm osv! Fick improvisera lite när jag skulle göra citronkrämen bara... ;) Jag lagar ju inte mat så ofta, och har aldrig gjort en hel tårta själv, men den vart faktiskt bra! :)
 
 
citronkräm

Ridit en C-ponny idag!

Kom hem för en stund sedan efter att ha följt med mamma, mammas kompis Lotta och hennes dotter till deras ponny Acke! 
Mamma och jag kom mest för att hälsa på lite och kolla på hästarna, de har, förutom Acke ett 3 månaders skäckföl som är så sött så man bara vill ta med det hem! 
 
Jag fick i alla fall hjälpa till och borsta och göra i ordning Acke, och sedan red jag på banan, som var fylld med vattenpölar, så jag tog lite omvägar. ;) Måste ha sett ganska roligt ut med mig på en liten söt C-ponny som gjorde sitt bästa för att tyda mig, men det var SÅ SJUKT KUL!!! Har ju inte ridit på cirka en månad så var superkul att få sitta upp i sadeln igen. 
 
Jag saknar ponnytiden...började ju rida storhäst tidigt, då jag red en lektion i veckan på ponny och en på storhäst. De flesta i min ålder som har egna hästar rider ju fortfarande ponny. Acke och jag kom bra överens men jag ju van med att rida för tränare/instruktör, det är bara om jag rider privathästar ibland som jag rider utan. Hade en medryttarhäst förra sommaren som jag hade tänkt ut innan vad vi skulle göra på ridpasset, idag red jag mest runt lite "planlöst".
Red inte så länge och mamma tog med våran superknäppa kamera, och den tog bara skitbilder! Men tog lite med mobilen, så ni får se! :D
 
 
 
 
 
Fölet!

Måndags

Här kommer lite bilder från i måndags då Hanna, Ida och jag åkte bräda efter motorbåten, grillade och chillade! ;)
 
Har tagit bilder från Hanna och några är mina :)
Hanna, Ida och jag
Jag och Ida i vattnet!
 
 
 
 
 
 
 
 
Frukost
 
En underbar dag med mina underbara! :D

Hemma

Har sovit hos Hanna med Ida och kom hem för en stund sedan, nu ska jag rensa smutstvätt, jobba i trädgården och åka till mammas jobb sen kanske jag lägger upp lite bilder från igår!

Hade verkligen sjukt kul hela dagen igår, ni får se sen! ;)

2012-07-07

Skulle ta outfitbild imorse tänkte jag...det gick inge vidare, tror det är något på tok med min kamera...Jag fick inte fokus på någonting och knapparna slutade fungera ibland...:/ 
Linne från Hollister och jeans från Veromoda!
 

Nu sitter jag och tittar på Agent 007 och äter naturgodis och dricker cola halvliggandes i sängen, värsta hälsoklubben ju!

Redan fredag

Veckan har flugit iväg verkligen. Hade detta vart när jag gick i skolan så hade jag såklart vart glad, men just nu känns det som att sommarlovet bara rinner ut lite i sanden. Tänk om jag hade en häst att rida varje dag, OM jag skulle vara glad!? Sitter och kollar blocket varje dag efter annonser efter medryttarhästar men näe, finns ingenting. 
Eller tänk om jag och några kompisar drog till typ Spanien en vecka?! Men till det behövs pengar, och för det behöver man ett jobb. Som jag har letat! Gått runt och frågat, ringt, mailat, näe, inget jobb heller. Är väl bara att ta upp letandet igen efter sommaren! :)
 
Idag har jag inte jobbat nåt alls i trädgården, kännde att jag ville göra något annat. Åkte till gymmet för första gången på länge. Mitt knä mår inte så bra just nu, så försöker ta "vila" från joggning, promenader osv. Så idag blev det ett rejält styrkepass, kändes bra! :)
Puh...
 

Igår

Klippte gräsmattan och åkte sedan hem till Hanna! Åt jordgubbar och drack hennes gudomliga hemmagjorda jordgubbsaft. Spelade badminton, såg en örn, satt och solade och gick sedan ner till hamnen där vi doppade fötterna ovh solade, hade supermysigt! :D
Jag och världens bästa Hanna<3

Happy Together

Underbar låt!
Underbart 60-tal.

Starbucks

I lördags köpte jag och mamma Starbuckskaffe på Ica Maxi, coolt! Men det smakade sådär, haha. Det finns 3 smaker, men ingen av dem innehåller mer än 20% kaffe. De ska vara kalla och kallt kaffe var inte supergott. 
 

Maaaat

Fick för mig idag att jag skulle göra avokadosoppa med räkor och lax till lunch, sagt och gjort!  Det var jätteenkelt, bara att stoppa ned allt i matbredaren och sen var det klart! Blev väldigt mättande med 4 avokados i dock...
 
På förmiddagen var vi ute och plockade kantareller också, 2,5 LITER! Så det blev svamppaj till middag ;)

Tyskland 25-30 juni

Kom hem igår från min lilla resa till Tyskland, har haft supertrevligt! Lite bilder får beskriva! :)
Jag ÄLSKAR att flyga! Efter denna resa då jag inte hade någon att prata med på flyget eller så, märkte jag att det är ganska kul att flyga! Iaf om det inte är så monligt :)
Min kusin, lille Max och jag ute på promenad!
Alkoholfri veteöl :)
Jag vid en av noshörningarna i Dortmund
"Spaghetti och köttfärssås", "Spaghetti carbonara" och min "spaghetti med tomatsås"! Haha nej det var olika glassorter som såg ut som måltider :) Jag tog den lilla portionen, men åt nog inte ens upp halva...mättande men SÅ gott! :D
Något jag inte visste om Dortmund var att det fanns ett 3-vånings PRIMARK där! Köpte 12 par strumpor, en fransväska och ett Coca Cola-lypsyl(läppsyl?) där. Hittade inte så mycket mer faktiskt.
 
Från Dortmund fick jag även med mig en klänning för 1 euro från HM (REA!!!) och ett linne från Hollister! 
Hollisterpåsen...alla gick runt med samma halvnakna kille på sina påsar!
En kväll var trädgården helt full av lysmaskar (det är inte maskar, de flyger och ser ut som insekter som lyser bara). En cool insekt, minst sagt!
RSS 2.0