Jag ska få se mina idoler!

Jag trodde det var omöjligt men jag ska få se THE ROLLING STONES spela! Biljetterna släpps på fredag kl 9 men jag fick sms av mamma idag om att hon hade biljetter till RS. Fattade ingenting men när jag förståd vad hon menade så typ dog jag av lycka! Som medlem i Coop får man tydlingen förköpa, vilket mamma hade gjort! Åh tack!!!!!!!!!!!!!!
 
Nu är bara frågan, vem jag ska ta med mig!?
 
Levande legender.
 
 

På min önskelista

Fyller ju år på måndag, och här är några saker som jag önskar mig! :)
 
Dessa ridstövlar från Hööks, de är grymt snygga! Vill gärna hitta någon medryttarhäst eller foderhäst/liknande tills i sommar så jag får rida lite mer nu!! Så man får användning för all utrustning!
 
Iphonehörlurar, mina gamla gick sönder
Något bäddset, allla som jag har nu utom ett har några år på nacken och mina (tidigare) vita lakan har nu blivit rosa.
 
Sen är ju dessa ray bans inte så fula direkt ;) men det är ju mycket pengar för ett par brillor!
 
 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 
FÅR JAG SE DEM SÅ DÖR JAG LYCKLIG.
 

Utgång

I lördags var det 100-dagar-till-studenten-festen på Frimis! Dock var det 90 dagar kvar då, haha. 

Förfestade med några från klassen hos Lovisa, lika trevligt som alltid! :D
Vi gick till Frimis, var trevligt men mycket folk. Träffade Hanna, Ida och Malin där inne också så vi dansade rätt mycket :)


Jag och Hanna


Vill gå ut snart igen, men får se om jag hinner med det :)

Vinter igen

Hej!
Igår plockade jag äntligen fram mina converse igen, satte på mig dem och åkte till skolan. Satt med Lovisa i biblioteket på skolan och det var seriöst snöstorm ute...när vi gick ut därifrån till först lektioner var det nog 5 cm på backen. Bra timning med conversen alltså! Hade även bestämt mig för att åka till gymmet för först gången på evligheter, underbart cykelväder alltså.
 
Och igår hände något ovanligt, vi hade rådjur i trädgården! Har bott här i 17 år, och inte en gång har de varit här. Och igår hade vi 3 stycken i trädgården, de måste alltså ha tagit cykel och gångbanan över motorvägen för att komma hit! Haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart så!

I måndags fick jag både min balklänning och studentmössa. Snart är det dax! Mössan är i sin påse över mitt skrivbord som lite motivation ;)




Tygpåse

Igår bestämde jag mig för att göra en by tygpåse, gjorde ju en förra året och den har jag använt mycket! Denna är dock i lite tunnare tyg så får vara lite försiktigare, men mönstret är ju lite roligare! Verkar tyget bekant så kan jag tala om att påsen syddes i tyget som blev över från när mamma sydde gardinerna till köket ;)



Vår

Vaknade upp idag vid 7 (alarm visserligen) och insåg att det efter nattens mindre storm blivit riktigt fint väder! Våren är påväg och det blir lite lättare att gå upp på morgonen. Jag blir på så mycket bättre humör när det är fint väder. Jag har just druckit te och lyssnar på Spotify där jag sitter i sängen. Eller nu får datorn stå på skrivbordet (batteriet räckte iaf i 20 min) men jag sitter kvar. Snart tänkte mamma och jag åka ut och gå någonstans i vädret och sen kanske slinga håret på mig.

Sen måste jag givetvis plugga, men då kanske jag förhoppningsvis är på lite bättre humör än vanligt vis ;)





Haha Aftonbladet ska alltid göra allt så dramatiskt...


Karolinska Läroverket läggs ned i ett år...

Från skolans hemsida: (försökte lägga upp detta igår men efter klockan 19 eller vad det kan ha varit var hemsidan nere, vilket den verkar ha varit under natten också)
 

Vi måste evakuera Karolinska skolan under ett läsår

 Vi har stora, akuta vattenskador på Karolinska skolan och måste göra en totalrenovering av alla vatten- och avloppsledningar. För att kunna rädda Karolinska skolan så är vi tvungna att evakuera skolan under läsåret 2014/2015. Verksamheten på Karolinska skolan flyttar därför tillfälligt till Risbergska skolan till hösten 2014. Vi kommer att engagera både personal och elever på båda skolorna så att flytten och läsåret 2014/2015 ska bli så bra som möjligt.
 

Risbergska skolan kommer att delas upp mellan Karro och Risbergska, med vissa gemensamma lokaler, bl.a. natursalar, matsal, idrottshall, café och bibliotek.

 

I samband med att Karolinska skolan evakueras till Risbergska flyttar Barn- och fritidsprogrammet till Virginska skolan. Det innebär stora pedagogiska fördelar för Barn och fritidsprogrammet, bland annat samarbete med Virginskas yrkesprogram och den nationella idrottsutbildningen.

 

Örebro kommun planerar att donera Biologiska museets samlingar till Evolutionsmuseet vid Uppsala universitet som kan vårda föremålen och använda dem i sin forskning.

 

Under mars månad arbetar en projektgrupp med representanter från skolorna, kommunenslokalansvariga och fastighetsbolaget Futurum med att ta fram en beskrivning av vad som måste renoveras och byggas om. När vi är tvungna att göra en sådan här omfattande renovering av vatten, avlopp, värme och ventilation så ser vi över om vi samtidigt ska åtgärda något annat. Det vi vet redan nu är att det ska byggas en ny matsal och kök på Karolinska skolan.

 

Just nu, idag torsdag kl. 17, får all personal på Karolinska skolan och Risbergska skolan, ovanstående information från skolledningen på respektive skola. Imorgon fredag den 7 mars får alla elever information av sitt programs rektor. Självklart finns det då också möjlighet att ställa frågor.

Veckans favoritlåt

(Är en av de lustigare och fulare musikvideos jag sett men vi snackar 60-tal, och låten är grym) 
 

Vad ska det bli av mig då?

Sitter och tänker och funderar och stressar, har panik och är handligsförlamad. Just det; God kväll!
 
Imorgon är det universitetsdag på Örebro Universitet och sedan jobbmässa. Alltså detta med utbildning och vad jag ska göra efter studenten!?!?!?!?!?! Jag ändrar mig varje sekund typ, först tänkte jag "Jag blir civilingenjör i något, det är en "enkel" väg till att bli något bra!" Det är ju inte fel att bli civilingenjör och jag får nytta av min naturvetenskapliga utbildning. Men jag kan inte glömma de två veckor jag var på reklambyrån här i stan på prao och det var så grymt kul. Det är på något vis reklam jag vill hålla på med tror jag. 
 
Och när jag sitter och tittar i kataloger så låter ju samtidigt personalvetare som något för mig! 
 
Men Berghs reklamskola, att få gå där är ju rena drömmen! Dock inte inom räckhåll. 
 
 
 
Vad ska det bli av mig? 
Jag hösten 2011 på invigningsevent på Liljedal Communication. 
 
RSS 2.0