Lite småkär

Såg ett par seglarskor på Ralph Laurens instagram som var sjukt snygga! Har letat som en galning men hittar dem inte till försäljning på någon hemsida än. Får hålla utkik efter när de kommer! Vill gärna ha sånna (eller någon annan seglarsko) nu till sommaren!


Nytt i vårgarderoben

Insåg att jag knappt har några långärmade tröjor som inte är stickade, så idag åkte pappa och jag ut till Marieberg och handlade lite. Jag fick en bondelidtröja från MQ av honom och så köpte jag en långärmad piké på stadium. 



I övrig känner jag mig lite utmattad. Jag blir sur över småsaker och är bara trött hela tiden. Jaja, nog om elände, det är superfint väder och på onsdag är det Valborg vilket ska bli kul! Är lite osäkert vad vi ska hitta på, beror ju lite på vädret också. 

Vacker dag

Efter lite jobb och påskäggsletande imorse åkte mamma och och jag  ut till Smultrongården som jag velat åka till ett tag. Vi har varit där tidigare men jag hade sån lust att åka dit igen och titta på lite lantliga saker. Jag hittade tyvärr inget men mamma köpte lite olika saker, bland annat en av deras böcker.

Vi kom hem och tog en macka och sedan satt jag i solen en bra stund, så nu har jag minsann lite färg! Åt världens påskmiddag och trots att det gått åtminstone 1,5 timme sedan är jag fortfarande prottmätt...gott var det iaf! 

Ligger i sängen och planen är väl stt få lite plugg gjort. Om jag tar mig upp dvs ;)


Glad påsk!


Utgång/födelsedagsfirande

I fredags kom Hanna, Ellen, Matilda och Ida hem till mig för lite förfest innan vi begav oss mot Strömpis. Jag fick ett kit bestående av body butter, shower gel i lukten moringa (vet inte vad blomman heter på svenska med den luktar fantastiskt!) och en tvättsvamp från The Body Shop. Jag fick även ett mobilskal i glittrigt roséguld! Så fint! Tusen tack Hanna! 
 
Vi tog det lugnt hos mig, lyssnade på musik, lockade hår och bestämde kläder med några glas vin. Tog bussen in till stan och gick till Strömpis. Ellen och Matilda hade varit så snälla och fixat köföreträde så jag kunde säga mitt eget namn och fick vi gå framför hela kön! (Kände mig något enormt cool av att göra det ;) )Vi kom in dit rätt tidigt så det var inte så mycket folk men det fyllde ju snabbt på. Hade en riktigt trevlig kväll och fick en bra start på mitt påsklov!
 
 
 
 

Kloka ord

Brukar anteckna citat jag gillar och spara dem, så jag alltid har en anteckning i mobilen med alla kloka ord...här är några favoriter.
 
Knowledge speaks, but wisdom listens. - Jimi Hendrix
 
As long as my face is on page one, I don`t care what they say about me on page seventeen. - Mick Jagger
 
Blues is easy to play, but hard to feel. - Jimi Hendrix
 
Time to live, time to lie, time to laugh, and time to die. Take it easy baby. Take it as it comes. - Jim Morrsion
 
Anything worth doing is worth overdoing.  - Mick Jagger
 
 
 
It`s all right letting yourself go, as long as you can get yourself back. - Mick Jagger

19 bast

I måndags fyllde jag 19, mitt sista tonårsår - herregud! Jag väcktes av sång måndag morgon och fick då mina ridstövlar, Rolling Stones-biljerrerna, en kokbok och ett par hörlurar. Jag har även fått presentkort på Åhlens av mormor och morfar som jag fick när vi besökte dem i lördags.
 
På kvällen gick vi ut och åt på Bishops Arms. Det blev nästan en liten intrernationell atmosfär därinne, vi hade fransmän på ena sidan om oss och efter en stund engelsktalande på andra! 
 
 
 
 
RSS 2.0