"I think we’re pretty well set up for at least another year"

Klagar

Satt inte uppe superlänge igår, till halv ett typ. Räknade ihop sidorna jag skrivit för mig själv, 28 sidor på 2 dagar!? Oj...

Gick upp extra tidigt idag dessutom för att kunna plugga...är rätt trött nu. Har dessutom haft huvudvärk i några dagar nu som inte ger sig.

Ska ta en liten powernap nu och sedan ska jag ut och övningsköra, alla pratar om körkort varje dag och jag blir riktigt stressad faktiskt.

Panik

Imorgon är första provet på biologi 2...panik känner jag bara, är helt borta i huvudet, dessutom värker det rätt bra.

Är rädd att det ska bli som fysikprovet jag fick tillbaka idag, att jag tror jag gjort bra i från mig men att jag bara blir besviken och arg på mig själv när jag får tillbaka det. Är aldrig nöjd med mina resultat, men nu FAN ska jag ner med huvudet i biologin och jag stannar uppe och pluggar tills jag känner att jag kan detta. Tiden väntar inte på någon.

Måndag

Måndag igen då, eller ja nu är det ju kväll så måndagen är väl över. Skönt det. Eller ja, det har väl inte varit världens jobbigaste dag, på två av dagens fyra lektioner har jag kollat film, en satt jag 10 minuter på och en gjorde jag knappt något på, haha!
 
Och nu sitter jag här och tänker att jag inte gjort något vettigt idag i princip. Men jag stänger endå inte av tvn! Men snart så, jag tittar på Vetenskapens Värld, och då lär jag mig ju något, så då är ju det "okej". Nu ska jag dock stänga av, måste göra sista punkten på dagens to-do-list, att plugga till onsdagens biologiprov....
 
Här är föresten en bild från Sofias mobil från Nattinnebandyn på hela Piratgänget!

Pepparkakscupcakes

Hejsan!
Igår och idag har jag inte gjort något alls...seg o trött och blir inte mindre trött när jag tänker på allt plugg. Jag har gjort typ pyttepyttepyttelite i varje ämne men har inte kommit längre än så.

Idag är det enda vettiga jag gjort är pepparkakscupcakes. Nej, där ser ni, inte ens föregående mening vart vettig.
Här kommer iaf en bild på pepparkakdegsgrejerna (smakade typ som morotskaka)

Ah så jävla kul och allt!!!!!!!!!!! Grattis Sofia!!!!

Nattinnebandyn / David Bowieögon

Hej!
Igår var det nattinnebandy på skolan, jag och tjejerna i klassen var utklädda till pirater. Vi spelade först en match som vi vann och gick sedan med killarna och åt på Burger King (som blivit tradition). Vi gick sedan tillbaka för nästa match, i vilken jag fick en innebandyboll skjuten rakt i vänster öga, aj! Började lipa mitt på planen i panik eftersom jag trodde att jag skulle bli blind....blev snart undersökt av sjukpersonal med de gjorde inte så mycket. Så jag åkte hem eftersom jag inte kände för att spela mer (är ju fortfarande lite förkyld dessutom). 
Lyckades glömma mina träningsskor i förvirringen, hoppas att de finns kvar på måndag...
 
Så idag gick jag till ögonmottagningen på sjukhuset där de kollat fram och tillbaka och droppat i olika vätskor. Min pupil vill inte dra ihop sig normalt (lite David Bowieeffekt haha) och så har jag en fet lila linje på ögonlocket. Fick droppar som gjorde min pupil ännu större, så nu ser jag jätteroligt ut! 
Det var lite skadat men det reparerar sig självt sa det, skönt! 
 
Här är lite bilder på mig som pirat och med coolt öga:
 
 

Onsdag

Hej! 
Hade tänkt att skriva här igår men det blev aldrig av...så jag gör det nu istället! Igår valde jag också att vara hemma, men åkte in för att göra fysikprovet. Satt i aulan med alla naturklasser och hostade och var snorig, mindre kul. Min hjärna var seg men när jag lämnade in provet var jag nästan först och det kändes jättebra! Sen hur det gick på riktigt får vi väl se sen...;) På lektioner förstår jag ingenting men på prov känns det bättre oftast? Jaja, tur att det är åt det hållet!
 
Idag är jag på superhumör! Hur vackert väder som helst och jag hade kort dag. Den började med att vi i klassen möttes på sjukhuset med vår biologilärare och gick sedan till Blodgivningen/centralen, vad det nu heter, för studiebesök! Har inte gjort studiebesök sedan högstadiet tror jag, så det var på tiden. Vi var i två grupper eftersom klassen är så stor, och fick gå runt och titta på hur de gjorde när de tappade folk på blod, prata med dem som gav blod och gå in i labbet och sedan där de förvarar allt blod. Jätteintressant måste jag säga, jag hoppas jag kan bli blod eller plasmagivare när jag fyller år nu snart. Tyvärr så var det en kille i klassen som svimmade och flera andra som mådde dåligt under besöket, vilket jag förstår. Men det är sånt som händer tyvärr..
 
 
Nu ska jag skriva dagens to-do-list och sedan bara börja beta av. Första punkten är att skriva klart och maila idrottsarbetet, så det är bara att börja!!
 
Ha en bra dag och njut av det underbara (men kalla) vädret!
Mitt fönster

Måndag

Hej!
Har egentligen inget spännande att berätta alls, har inte ens varit utanför dörren denna helg eftersom jag bara varit förkyld. I lördags hade jag nästan 39 graders feber! Så jag kände att jag inte ville stressa lika mycket med skolarbetet och mailade min idrottslärare och frågade om jag kan få lämna in idrottsarbetet i efterhand, vilket jag får, tack och lov! 
 
Hur som helst, idag är planen att varva vila med sömn med lite fysikplugg. Har prov imorgon och tänkte gå på det (minst), om jag inte blir sämre, så behöver frächa upp minnet lite. 
 

Dunderförkyld

Hej!
Det var rätt dumt att åka till skolan igår kände jag, mådde ju inte bra. Struntade i ridningen på kvällen vilket däremot var ett bra beslut! Idag mår jag nämligen inte alls bra. Vilket suger eftersom jag har SÅ MYCKET skolarbete som måste göras och ett stort fysikprov jag måste plugga till...satt i en timme nyss och skrev lite på ert arbete, men det är nästan omöjligt eftersom jag mår som jag gör.

Varför kan man inte få ta paus från skolan när man mår som jag mår? :( ta bort lite press och få vila upp sig?

God morgon fredag

Satt uppe till 00:20 igår och skrev klart ett svenskaarbete. Var inte kul att sitta så länge men ville få det överstökat. Satt och hostade medans jag skrev, och idag vaknade jag upp med halsont och nästäppa, YES! Precis vad jag behövde.

...nej inte direkt va... Men ska gå till skolan ändå, om jag inte har feber dvs. Jag som hade tänkt att intensivplugga i helgen eftersom det är enormt mycket just nu. Ville även träffa Hanna men får se hur det blir nu.

Ha en bra fredag, jag ska försöka göra min till den bästa möjliga efter omständigheterna :)

Min morgons räddning

Såg att den brittiska radiostationen Absolute Classic Rock har en app och laddade ner den nu. De har ju tagit bort rockklassiker (!) här i stan men den stationen är ju inte direkt jämförbar med brittisk radio.

Dessutom är det så mycket trevligare att lyssna till britter.
Att jag hittade deras app gjorde min morgon! Vill bara åka till London nu, älskar den staden alltså. Hyde Park.

ALANYA!!!!

Den 10e augusit åker vi!!

Denna bok ger mig nästan kalla kårar...

Grattis Sofia!

18!

Måndag

Hej!
Har haft engelska och en miljon hörförståelsar(?) som inte gick bra alls! Jag brukar vara rätt skaplig på det med nu hade jag typ uppfattat svaret på en av de fem övningarna t.ex. Måste bli bättre om jag ska höja mig.

Nu har jag matte och Igår jobbade jag ikapp i matten som jag legat efter i länge så när vi fick nya uppgifter var jag helt omotiverad. Slitit som ett djur och så får man ännu mer.

Hoppas ni gör något roligare än detta! :)

Segt

Har en uppgift på idrotten om träningsdagbok på 10 veckor. De 10 veckorna har gått för länge sedan och jag sitter och skriver in alla träningspass i word för att sedan skriva reflektioner kring dessa. Så ENORMT tråkigt. Var så dum att jag skrev allt jag gjorde i en bok istället för på datorn direkt. 70 dagars  träning som måste in...puh.
 
Appråpå det ska jag nog äta lunch snart och åka och träna efter den. Är egentligen rätt otaggad på att träna eftersom jag har rätt ont i en del av vänstra fotsulan, kan inte riktigt lägga någon vikt på den utan att få ont :(
Dock blir det bättre med skor på, får hoppas att jag klarar av att träna och att det går över snart!
 

Croissantfrukost

Har länge velat göra Croissanter, och idag till frukosten gjorde jag dem! Det var på färdig smördeg så det gick väldigt snabbt. Och gott.

Film från gårdagens ridlektion

Igår, fredag

Hej!
Igår så fixade jag nytt pass innan skolan eftersom mitt gamla gick ut förra året och sedan gick jag till skolan och läste lite. Var bara där till lunch eftersom jag var ledig resten av dagen för att gå på farmors begravning. Så igår var en rätt tung dag. Skulle egentligen ha träffat tjejerna från klassen på kvällen men avstod eftersom det kändes lite konstigt efter en sådan grej. 
 
Åkte endå och red igår, och mamma tog med kameran och filmade lite, så det kommer faktiskt en film här senare idag! Tycker det är bra om man blir filmad någon gång ibland, så man kan se sig själv. 

Är så grymt trött

...och smått handlingsförlamad. Då är det kul med biologiläxa tills imorgon.

Ny kategori - Dagens Outfit

Lägger inte upp så ofta vad jag har på mig varje dag, men tycker det är kul att kolla tillbaka på, så jag lägger nu till en ny kategori, Dagens Outfit. Där har jag lagt in lite gamla inlägg också.
 
Såhär såg jag ut idag:

Tröja - Gina Tricot, Jeans - Crocker, Stövlar - Primeboots
 

Måndag 7/1 2013

God förmiddag!
Sitter och tittar lite på mitt nya schema inför denna termin, inga stora ändringar. Börjar nu 8 tre dagar i veckan, usch. Men våra fredagar, vad ska man säga!? 9:45-13:00! 
 
Idag tänkte jag åka upp på stan och köpa någon hårolja eftersom den jag har nu är slut (och den var kass) för att sedan gå till gymmet. Är verkligen behövligt känner jag, måste ut lite, hehe. Har ju tagit det väldigt lugnt på lovet, känns som jag kommer få en minde chock av att komma tillbaka till skolan, vännerna och ja, stressen och pressen tyvärr. Har pluggat lite på lovet, men det var mest eftersom jag låg efter från början. Nu hoppas jag att jag inte missat att plugga något under lovet, var ju inte i skolan sista dagen. 
 
 
Hoppas ni har haft en lugn julledighet! :)

Väldigt kort biltur

Hej!
Idag så gick jag upp tidigt...för att vara lov dvs, kl 8 ;) Detta för att hinna med övningskörning med pappa innan pappas bröder och far kom hit och fikade för att prata lite innan fredag. 
 
Jag har inte övningskört på ett bra tag, så pappa och jag tänkte repetera lite. Men när man svängde bilen åt vänster så hördes klonk-ljud från bilen som bara blev värre och värre...så vi fick åka hem efter 5 min. :( 
 
Nu har vi fikat lite och jag har fått en parfym från min farbror Mats och hans fru, man tackar! :)
 
 
Resten av dagen ska jag titta över det sista skolarbetet lite snabbt, och plugga lite olika saker. 
Egobild från i somras 

PRIMEBOOTS!!!

Äntligen är ett par Primeboots i min ägo. Jag är kär!

Nyttigaste fredagen någonsin?

Idag har jag både gymmat OCH ridit. Dessutom har jag ju godisförbud tillsammans med en vän under januari, och jag äter ju alltid godis på fredagar, utom nu då :)

Så detta är den nyttigaste fredagen på väääääldigt länge. Fast åt 2 kakor idag, nåt måste man ju unna sig, haha! ;)

Kollar film

Half Nelson

Klipp, klipp!

När min dator väl var på nu så hade jag helt glömt vad det var jag nu skulle göra...men jag kan väl ta och blogga lite från datorn då! Gör det ju vanligvis från mobilen.
 
Idag har jag vart och klippt håret, väldigt behövligt! Mitt hår är ju rätt tunt från början, och i kombination med lite "frisörskräck" (det blir aldrig som jag vill ha det) så får det ibland ett eget liv. Det är dessutom tunnare och kortare på höger sida (alltid varit så av någon mystisk anledning) och ja, det såg rent ut sagt ut som en katastrof.
 
Klippte mig hos Nikita Hair där man får extrapris med resturangchansen, kan verkligen rekomendera det stället! Tjejen som klippte mig var supersnäll och förstod precis vad jag menade, så istället för helt rakt hår är det nu lite svagt V-format. 
 
Gick och tränade sen, fy sjutton så jobbigt det var! Men pressade på lite extra idag :) Behöver det. Nu i januari har jag dessutom löfte med en kompis om godisförbud i januari, så jag känner mig riktigt nyttig nu!

Gott nytt år!

RSS 2.0