Kappl

På sportlovet tog jag, mamma och pappa bilen ner till Österrike och Kappl, en fin liten by i en dalgång mellan St Anton och Ischgl. Vi bodde i en egen "lägenhet" en bit utanför byn i Platti. Det var inte platt någonstanns dock ;)
Vädret under veckan var mycket omväxlande med sol, snö och regn nere i byn. Fina berg och bra skidåkning!
 
 
 
 
 
 
Pappa kastade upp lite snö när jag fotade ;)
 
 
 
 
Middag på Post Hotel. Menyn var på tyska så jag chansade på "Mixed Grill". Fick en bit av någon ko-del, typ entrekotte(?), fläckfilé, kyckling, bacon samt korv. Samt några skrämda grönsaker i hörnet.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser ni molngränsen mitt i bilden?
 
 
Det syns inte så bra men en dag såg vi en kille i krokodil/dinosauriedräckt, en i björndräck samt en med hola-hola-kjol (heter kanske inte så men sån man dansar i på Hawaii)
 
 
Sista kvällen avslutade vi med ännu ett besök (det fjärde tror jag) på resturang och hotel Post Hotel. Jag åt riktig Österrikisk wienerschnitzel, drack öl och klämde sedan i mig tallriken med banana split ovan. Är fortfarande mätt.
 
Mer bilder kommer kanske då jag inte har de från vår genensamma akmera :)
 

Update deluxe

Hej! Jag har inte bloggat på väldigt länge så här kommer en liten sammanfattning om vad jag har haft för mig senaste tiden. Tänkte även lägga upp ett separat inlägg med bilder från Österrike. 
 
Nattinnebandy

På nattinnebandyn var vi ett tjejlag med tema gothic/död/punk/något i den stilen. Det gick faktiskt riktigt bra för oss och vi slog laget vi trodde skulle vara svårast. Vi kom 3a/4a om jag kommer ihåg rätt, då vi inte spelade någon match om 3e-platsen. Försökte ta bilder på min sminkning men de ser hemska ut, (extra) vit hy och svarta ögon och läppar!
 
Karrofiesta

På årets första Karrofest var temat "Min idol" och jag klädde ut mig till hoppryttaren Malin Baryard Johnsson! Det var roligt att klä ut sig och träffa folk men det är inte riktigt samma sak som när man går ut "på riktigt" dvs krogen ;)
Jossan och jag
Lovisa och Sanna som Marilyn Monroe respektive Bondbrud (hoppas att det var ok att jag la upp bilden men det tror jag :)
Fika med Hanna

Kände att vi behövde en liten catch-up fika då vi inte hinner ses hela tiden, Hanna som hade varit i Barcelona hade köpt med Milkachoklad och en mosaikelefant av Gaudi-typ (om jag inte minns fel), tack vännen! :)
Jag testade karamellatte och åt en chokladboll.
 
 
Annars har jag mest gått i skolan och pluggat, som vanligt alltså.... :)
 

At the moment


Solar utanför stugan efter en dags skidåkning i fina Kappl!

90-tals-dille

Igår fick jag bara för mig att lyssna lite på 90-talsmusik igen, sån som man känner igen från när man var kring 4-5-årsåldern alltså. Och herrejävlar så bra den är! Haha alltså alla dessa pojkband som alla hade 5 killar som dansar i sneakers, man blir ju kär. N'sync, Backstreet Boys, Westlife, Five, osv osv! Jag vet (dock verkar mamma förneka det) att jag har, eller hade Backstreet Boys Millenium-album när jag var liten, fick sådan grym lust att hitta det idag, men det är förmodligen nedpackat i någon låda :(
 
Måste bara lägga upp några låtar som spelades på radion när jag var liten. Videorna är helt klart sevärda! Justin Timberlakes små blonda lockar tex. Hittar nya låtar hela tiden som man tänker "just deeet! Den ja!". Det jobbiga är bara att jag givetvis inte kunde engelska när jag sjung med till dessa...så kan bara sjunga med på refrängen trots att man lyssnat X antal gånger...
Njut av det goa nittiotalet:
 
 
 
 
 
 

Klänningar och åter klänningar

Studenten kommer med stormsteg och jag har fortfarande inte beställt någon klänning. Men som jag har kollat runt! Har kollat många sidor på internet och idag åkte mamma och jag ut till en typ "gård" i Vretstorp som sålde balklänningar. De hade många fina som jag fick prova och jag hittade en som var jättefin som vi la undan. Dock vet jag inte riktigt om det är min stil tyvärr. 
 
Jag hade tänkt att plugga när vi kom hem men jag hamnar tillslut alltid på någon sida för klänningar ändå! Och imorgon beställer nog mamma och jag en! Äntligen!! :D Har även spanat på studentklänning och vill ha typ 10 stycken så jag kan byta varje timme eller något ;) Funkar ju inte riktigt så bara... ;)
 
Här är balklänningen som jag har tänkt beställa! Dock inte i gult.
 
Och en jättefin studentklänning jag hittade...men det får jag spana mer på :) men något i denna stil kanske!
 
RSS 2.0