Bio, p-hus och PH

I lördags var jag och Hanna på bio, vi såg The Wolf of Wall Street som var bra! Typ alla filmer med Leo DiCaprio är bra ;)
Dock blev det inte helt som jag tänkt mig efter bion...jag hade nämligen kört bil till bion och parkerade den i det undre parkeringshuset på Ågatan. Betalade 75(!) spänn för tre timmar och såg till så jag inte hade parkerat på resververad plats osv. 
 
När bion är slut får jag springa till bilen för jag har betalat p-tid till 00:21 och bion slutade 00:25 och ville inte ha böter. Jag kommer till p-huset och gissa vad? Det är STÄNGT. De stängde 00:00 och bilen är inlåst. Jaha...Jag fick gå hem och fick gå upp tidigt för att hämta ut den (så man inte får mer böter tänkte jag...) och när jag 07:30 kommer till p-huset så är porten öppen ca 0,5-1 m...jag går in och hittar bilen utan p-böter! Dock kommer jag inte ut ur garaget då porten inte öppnar sig. Pappa kommer och vi ringer till Securitas och Euoropark. De trodde att porten var trasig och att vi fick komma tillbaka senare. Vid 12/13 tiden åker vi tillbaka och porten är öppen så jag kan hämta ut bilen. Alltså hjälp så krångligt! Första gången man parkerar i p-hus så händer detta...det kan även tilläggas att i samma p-hus fanns en till vånging med p-platser, dock inte i förbildelse med mitt plan. Denna delen av p-huset var öppet efter midnatt, öppet på morgonen osv...kändes kul att vara en vånging under då ;)
 
Vad har hänt annars denna vecka då... lördag, söndag, måndag och tisdag gick alla åt till att skriva svenskauppstas, och när jag hade lämnat in den kl 21 i tisadgs åkte jag till ekershallen, köpte godis och åkte hem och åt det framför Paradie Hotel. Kände att jag förtjänade det! Alltså PH, det är så fånigt att jag kollar på det, och vad de gör och alla uppdrag, det är verkligen ett praktexempel av "idiot-tv". Nu säger jag inte att de är idioter, men det är ju inga nobelpristagare med där liksom. Dock måste jag säga att många av dem är väldigt socialt smarta, de kan läsa folk, "spela spelet" osv. vilket är en förmåga som jag inte besitter.Men det är ju just därför de är med, annars är det ju helt meningslöst.
 
Idag har jag köpt svara jeans och en tröja som jag vart kär i. Alltså jeans, det går snabbt åt. De går sönder, tappar färg, blir försmå (de krymer i byrålådan, jag lovar!) osv. Sen så köper jag ju billiga jeans, jag har gett dyra en chans men de är inte bekväma och går också sönder. 

Go kväll

Ligger i sängen och ska snart sova, men klickade in mig här först. Är mycket i skolan nu, bara efter en vecka så pumpas man ur...imorgon har jag redovisning på samhällskunskapen, debatt (visserligen debatterar jag inte) på religionen och sedan matte som jag behöver jobba i. Har lovat mig själv att inte komma efter på denna mattekurs, det ställde till det för mig på förra rejält. Eller ja, delvis det. Men nu behöver jag ju faktiskt göra några uppgifter för att vara i fas, men då pratar vi någon dags uppgifter, inte veckor av uppgifter.

Efter skolan går jag och Alexandra och kollar på studentmössor, det är ju dags att beställa nu! Tagga tagga!




I måndags var jag på lunchen och hjälpte Hanna att spela in en film till hennes UF-företag, det var kul! Vi gick sedan och åt, det var så mysigt att sitta och luncha tillsammans och prata, önska man hade tid till sånnt oftare...jag fick halvspringa tillbaka till skolan sedan då tiden hade flugit iväg haha!



God natt!


Söndag

Hej! 
Imorse gick jag upp och gjorde kaffe, rostade mackor och satte allt på en bricka och installerade mig i sängen framför Gossip Girl. Det är något visst med söndagsfrukostar tycker jag, de ska man dra ut på. 

Mamma och pappa är och åker skidor idag och hälsar på mormor och morfar i Dalarna medan jag är hemma och pluggar...ska göra lite till sen kanske man ska göra en andra frukost(?) och kolla på fler serier, det sitter aldrig fel!


Nyttiga jag

Nu ska jag till gymmet och sedan ska jag laga kycklingsallad, billys-pizzan jag åt till lunch är sedan länge bortglömd! 


Några skutt med favorithästen

När jag fyllde år, vilket var ett bra tag sedan så fick jag i present från Elin en privatlektion på ridskolan! Jag utnyttjade den förra måndagen och det var så kul! Jag red min favorithäst (låter som jag är 10 år haha) Manjaro som är väldigt min typ av häst som dessutom är rätt ny på ridskolan. Han är otroligt kul att rida och vill alltid göra rätt, och hade jag haft pengarna, tiden, platsen och orken så är detta precis typen av häst jag hade velat haft. Kanske lite väl på ibland, men det är ju kul så länge det är kontrollerat ;)
 
Mamma var med och filmade lektionen, vilket jag tycker är ett väldigt bra hjälpmedel för mig då jag får se mig själv rida. Jag tänkte inte lägga upp någon film här då jag har noll koll på hur man fixar, klipper eller lägger upp filmer om det inte är genom youtube. Så det får räcka med några bilder ur filmen, de är lite mörka men det blir ju lätt så i ridhus.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0