Lite spridda skurar av vad jag har för mig

Hej!
 
Är så dålig på att blogga, men här kommer ett kort inlägg. Tänkte ha som mål att blogga minst en gång i veckan nu! Vill kunna gå tillbaka själv och se vad jag gjort och inte bara ha bilder lite varstanns. :)
 
Efter Sulden har jag mest jobbat, tränat, träffat Erik..ja, typ så ;) Veckorna flyger förbi och jag har knappt koll på veckodagarna då jag ibland är ledig en dag mitt i veckan och jobbar helger.
 
Har blivit stammis på alla matställen på Marieberg nu, inte riktigt men man märker att de känner igen mig och kan väl mer eller mindre ta "det vanliga" på mina favoritställen.
 
För några helger sedan bestämde jag att jag och Erik skulle köra lite rosé och jordgubbar istället för det traditionella lördagsgodiset. Blev hallon till istället men blev bra ändå.  
 
Var ute på Strömpis förra lördagen med Erik och hans kompisar, har ju träffat de en del nu och tror de har accepterat mig nu som "en i gänget" ;) 
 
 
Och igår åkte jag ut till Hallsberg för att prova på att köra pappas enduromotorcykel! Det var kul men inte helt lätt :) Här är pappa i full mundering
 
 
 
 
RSS 2.0