Dagens inköp

Köpte en Hair Donut på Glitter idag. Har velat haft en sån en stnud, är jättenöjd!
Vart en kofta på Bik Bok också, rea! Kanske kommer upp en dagens outfit någon dag så ni se.
Fick låna ett present kort av pappa som jag köpte lite annat för till mamma och pappa!
Nu ska jag kolla vidare på Mot alla ods! :)

Home!

Hemma efter en långkort dag. Hade biologilabb och gissa vad vi fick göra?
Vi fick räkna majs på en majskolv! Först kolla hur många ljusa resp. mörka majs och sen räkna om allt igen och titta efter nya saker som skillde dem åt. Vi ränkade alltså varje liten majs. Flera gånger...detta var nog inte den mest spännande labben jag haft ;)
Hade ett ärende på stan idag som jag såklart glömde bort, så tror jag ska ta en promenad upp om några minuter och fixa det!

Mitt första tidsinställda inlägg!

Här kommer 2 bilder från Nattinnebandyn jag lånat från Sofia http://superlativasofia.blogg.se/

Sanna, Alex och jag

Man kan ju alltid drömma

Tänk om jag bara vipps försvann till mitt älskade London och tog en galopp genom Hyde Park.

I skolan

Sitter i skolan och har precis gjort lite finslipningar på min engelskapresentation i eftermiddag om Bryce National Park. Då ska vi även prata om böckerna vi har läst, jag har ju läst The Old Man and the Sea.

Nu är det lunch, hörs sen!

...

Vet inte vad som har hänt men så fort jag sätter på någon låt så vill jag byta, även om jag älskar låten?
Sitter på spotify och försöker allt möjligt men sitter bara och byter!
Men tror att detta kan ha och göra med att förra veckan så över-lyssnade jag lite på 60/70-tals musik (den absolut bästa för er som inte fattat det än!!!!)
Jag kanske tycker att all annan musik är kass nu och inte vill lyssna på den? ÅÅH SÅ STÖRT ISF!

Sätter på någon låt som jag verkligen äääälskar men blir bara stressad och byter.
Försöker lyssna på musik jag aldrig lyssnat på förut, sitter tex på toplistan i UK/Danmark osv men jag blir bara stressad av all musik just nu. Hoppas det har löst sig till imorgon bara.

Om tex Jimi Hendrix bara skulle veta att många av dagens musiker bara får en text, sjunger den och sen fixar man allt i datorn, hur skulle han reagera då? Om jag var han skulle jag nog vara rätt besviken och arg, jag menar han var (är) en jävla gitarrgud och folk på denna tiden behövde faktiskt vara duktiga på vad de gjorde för att lyckas!
Kan Enrique Iglesias sjunga ordentligt på riktigt, FAN HELLER!
Känns som att vissa av dagens artister säger några ord i en låt de själva inte har skrivit, spelar in en musikvideo när de sitter på en svindyr båt och sen får de en massa pengar för det. (Lite överdrivet men ni fattar nog)

Idag

Har precis bakat pollymuffins, och tro det eller ej men jag bloggar från "ipaden" nu haha!
Idag har jagvart på marieberg och inhandlat nya svarta dr. denim jeans, mina förra sprack i fredags hos Vira så var tvungen att köpa nya (de höll i ca 3 mån).
Nu blir det fika så vi hörs sen!:)

Igår!

Igår vaknade jag vid 13 tiden sådär. Lagom pigg och allt ;) Ridningen gick bra men vi hade Angelika som lade vår lektion på dagisnivå kändes det som. Man märkte typ inte att man hoppade och banan på slutet var ju inte någon superspännande direkt. Men men! Kommer fler gånger men lite segt endå.
Sen drog jag hem till Vira och åt middag med tjejerna! Riktigt mysigt, var lite väl länge sedan sist! :(
Vi började kolla på filmen Drive Angry, haha den var verkligen en parodi på åka-bil-jättesnabbt-med-poliser-efter-sig-medans-han-skjuter-folk-och-han-får-en-snygg-tjej-filmer. Stängde av efter 10 min ;)

Lördag

Idag står det plugg på schemat. Jag tror jag inte ens har koll på hälften, men jag tänkte börja med att skriva 2-3 sidor (dataskrivet såklart) om byggandet av Göta kanal eftersom vi ska skriva om något i historian som skedde under sena 1700-tidiga 1800

NATTINNEBANDY! MEXICO! <3

Mitt "hemilga" inlägg om ponchon i söndags var ju givetsvis till Karolinska Skolans årliga Nattinnebandy!
Vi som var med från min klass, NAC11, var mexicaner och jag hade på mig svarta shorts, indianlinne från Jersey, ponchon, sombrero och en stor fet muschtach. 
Har inga bättre outfitbilder för tillfället!

Tror det kommer komma upp lite mer bilder på fb under helgen som jag kan lägga upp här med än så länge så får detta duga. :)
Vi förlorade faktiskt alla våra 3 matcher men vad gör det liksom, vi hade så sjukt kul!!!
Första matchen var kring 19:00 mot NVD10 om jag inte minns fel. 3-1 blev det, men det var faktiskt riktigt jämt! :)
Nästa match var mot lärarna, och de var viiiilda lärare! Tror det var typ 5-0 eller nåt haha..
Sen gick vi och åt på Burger King, och det märktes att folk tyckte att vi såg ganska speciella ut där vi satt med sombreros och mustacher. Vår sista match var mot SPC09, och trotts att varje lag måste ha tjejer med så spelade inga tjejer där, och under ca halva matchen så var jag ensam tjej med killarna i min klass mot treorna. Kändes som vi inte hade sån jättestor chans, men min klass var sjukt duktiga iaf!
Men vi kanske vinner bäst utklädnad, vem vet? Det avgörs nästa vecka tror jag.
Gick och la mig kl 6 i morse..hehe pigg?
Taggar redan nästa år, vi ses där!

Ny mössa!

Sprang på denna mössa idag på Rut mf!
Rea och allt hehe
Fick tillbaka kemiprovet idag! Lotta hade räknat fel så jag räknade om poängen och jag fick 33/35! :D
Nog bästa resultatet jag fått på Karro haha! Dessutom visste jag att jag gjorde fel på enklaste balanseringen typ. Lite segt eftersom jag hade fått 35/35 om jag skrivit en 2a och en 3a några cm mer till höger. Sånnt som händer. :)
Är lite krasslig sen gymmet igår, så hoppade idorotten idag.
Nu ska jag ta och slänga på någon film eller något och sen plugga lite. Vi hörs!

Trött!

Måndag, check!
Har bokat in tid hos tandis kl 07:10 på onsdag då jag börjar skolan halv tio..haha det var den sovmorgonen! :)
Släpade mig iväg till gymmet idag också, första gången sen i torsdags! :s Kör ju ganska ofta annars så idag var min kropp inte riktigt med på noterna, gick segt men imorgon går det nog bättre :)
Nu ska jag kolla igenom lite plugg snabbt och sen få träffa min älskade kudde igen! <3

Måndag morgon..

Jag tror inte att måndag morgon ska vara perfekt. Då är det inte en riktig måndagmorgon.
Man ska liksom inte vakna upp och känna vad roligt det blir att gå till skolan/jobbet efter en skön helg. Det ska kännas surt. Jag vaknade upp och lyssnade på "Let the sunshine in" och föreställde mig exakt det. Att allt är helt underbart. Ööh det är helt bäcksvart ute. Kallt och halt. Jag är trött och har 4 lektioner innan lunch.
Bussen går 07.36, hörs sen!

Hmm..?

En poncho gjord av IKEAfilt med garn i?
Förklaring kommer torsdag/fredag!

Trenden med laxeringsmedel i håret!

Sitter med ricinolja i håret nu. Kör ögonbryna också med ögonfransarna vågar jag mig inte på haha. Har kört med det i drygt en vecka och jag som har ganska slitet hår har faktiskt haft en posttiv upplevelse med det! Håret blir mjukare osv men längre vet jag inte..Tog en startbild innan jag började faktiskt haha! Får väl kolla sen om det har blivit någon skillnad i längd :)
Pappa länkade dock detta om biverkningarna, finnar och mjäll, usch! http://www.aftonbladet.se/sofismode/salongen/article14162652.ab
Har hört om folk som fått finnar i nacken, så nu när jag har oljan i så har jag håret uppsatt i tofs.

Mumsfilibabba!

Mitt första blogginlägg får bli om något gott, så jag får en bra start!   En lördag är väl inte en bra lördag utan chokladbollar, right?
Vad är en lördag utan chokladbollar liksom?

Efter en vecka med sjukt mycket plugg, igen, och ett stort kemiprov så har jag mest tagit det lugnt idag. Håller
på att rensa ut gamla kläder, det behövs kan jag säga! Är jättedålig på att slänga saker "Hmm..någon dag så kanske jag gillar lila igen?" tänker jag typ. Lite får jag ut iaf, som tur är! Har så mycket kläder i byrån så att allt trycks bak och ramlar ut under haha!
RSS 2.0