Stressig dag

Gick upp extra tidigt idag, satt och pluggade till provet till 9, börjar halv 10. Så gjorde mig iordning lite snabbt, hade lite bråttom men jag var precis klar för att åka till skolan när jag välter ner kaffekoppen från mitt skrivbord, ut på golvet. Fick springa och hämta handukar och torka upp allt...Cyklade till skolan på 6 minuter!! Och hann :D
Åkte efter skolan och tränade och skyndade mig sedan hem för att sedan gå ut och äta med mamma och pappa! :) Vi gick till Den Danske Krog, som var ett riktigt välbesökt och mysigt ställe när jag var yngre, men som idag inte var lika mysigt tyvärr :(
Åt hamburgare! :)

Panikplugg!!!

Biologiredovisning och kemiprov imorgon. Kemin har jag jäkligt svårt att fatta, och jag har aldrig haft med mig miniräknaren till kemilektionerna, kommer på nu att jag inte fattar något alls typ. Sitter och stirrar i facit och tänker: va?
Dessutom är det ett ganska stort prov, 3 kapitel...Logaritmer suger, den saken är klar! Vet inte när man ska vända på allt fram och tillbaka, och suger dessutom på allt som vi skulle kunna till prepkursen också, som kommer igen på varje prov.
.
AAAAH HJÄLP!!!!!! :(

Blå

Då var det måndag igen då. En stressig sådan! Har suttit och arbetat med 3 olika redovisningar (alla till denna vecka) i skolan, samt pluggat till kemiprovet på onsdag och försökt förstå matten som jag har prov i nästa vecka, sista veckan! Där ligger jag 2 veckor efter så får bli en härlig plugghelg till... ;)
Övningsköra har jag även hunnit med idag, och nästan varje gång jag är ute och kör ska något djur få för sig att stå breve eller gå över vägen. De två senaste gångerna har rådjur gått över vägen. Körde igenom Fellingsbro idag två gånger, och vi såg inte mindre än tre brandbilar! Med stegar och allt ihop. :) Roligt att det händer något i alla fall :)
.
Men jag ska inte klaga, på torsdag är det nämligen Karrofest! Tema reality-tv. Funderar på att vara Sara "Säkerhetstrosan" Jönsson från förra årets Big Brother! ;) Får se hur det blir med det, men något kan man väl hitta på åtminstånde :D

Esc

Hade helt glömt bort tävligen i Eurovision song contest idag...Ja tävlingen för europeer som hålls i ett land som jag inte ens vet om det ligger i Europa? Wikipedia säger "Located at the crossroads of Western Asia and Eastern Europe". Hmm. Diktatur också.
Heja Loreen iaf! Och de ryska gummorna ;)

Natulig

Hej! Sitter här och är lite frustrerad över morsdagspresent...det gick inte riktigt som jag tänkt så nu måste jag kanske tänka om. Hade kommit på en så bra grej tyckte jag!
Ska nog ta en promenad nu mendans solen skiner, sedan blir det grill och plugg!
Jag har inte ens borstat håret, känner mig skapligt natulig idag!

Terränghoppning

Världens bästa ridlektion! Red terränghinder och jag red världens största häst Tammie som jag ridit 2 gånger i mitt liv tidigare haha! Ett hinder hoppade vi från båda hållen, först i uppförsbacke och sedan i nedförsbacke, och det syns inte så bra men det kändes verkligen som att jag och hästen skulle göra en kullerbytta nedför där...Så bromsade som bara den efter hndret och fick vägring på sista. Är väl ingen direkt stilhoppning här, men kul var det!
Pappa följde med tog filmade! :)

Frukost på Java!

Drog upp tidigt idag och mötte tjejerna 7:30 på Java för frukost. Var supermysigt och för en gångs skull var jag pigg när jag vaknade. Här är lite bilder! Tyvärr ser det lite grått och inte så gott ut när man fotar med mobilen, men ni får väl föreställa er! ;)
Vi åt och åt och åt!
Haha här hade jag ätit upp halva bullen, ganska mycket kvar.. ;)

Idag tralala

Var ute och fotade, mer bilder kommer :D
-
-
Jag idag :)

Volleyboll

Hade inget att göra på svenskan så gick ut och spelade volleyboll med några från klassen i 30-40 min! :D
Härliga gänget! :D

Åtta ljusminuter från mig bor du, solen

Hej!
Idag får lite bilder beskriva min soliga dag!
På lunchen gick vi till "vita huset"!
Sofia och Sabina
Fruktsallad på tyskan

Sol sol sol!

Hade fysikprov och 30 min matte. Så slutade kl 10 idag! Åkte hem och solade och åkte sedan upp till skolan för att titta på musikalen Julia och Julia. Helt sjukt hur talangfulla människor som går på min skola! :D
Nu sitter jag här efter ännu mer sol och ska snart åka ut och övingsköra lite.
.
Ringde kommunen idag också, eftersom jag inte fått något brev än om jag har fått sommarjobb eller inte. Klart jag inte hade fått något.. :(
Just nu känns min sommar: Inget jobb = inga pengar och inga planer.
Ville så gärna gå på P&L men jag vet inte vad som hände. Ingen verkade lika taggad som mig...Nästa år åker jag själv om det är så! Haha ;) Då är jag åtminstånde 18 iaf, så saker blir ju lite enklare på ett vis iaf :)
.
Ha det bra! :)
Jag, Sofia, Sabina

.

Har stort fysikprov imorgon och min koncentration är helt åt skogen. Tror jag aldrig vart så ofokuserad när jag verkligen behöver plugga. Vill bara lägga mig och sova och ta det en annan dag!

Kläder

Hej! Åkte ut en snabbis till Marieberg idag med pappa som skulle titta på gräsklippare. Jag gick till Vero Moda och hittade världens finaste väst! Vart så glad nr jag även kom på att jag hade ett presentkort där :D
Har ett par gamla jeans som endå har gott sönder och igår fick jag ett litet ryck och klippte hål på ena knät och tog sedan rivjärnet och "slet" fram lite snygga detaljer. Eller det var väl inte jättebra, nu ser det nämligen ut som jag går runt i byxor som är på riktigt slitna och jag inte har ett par hela! Haha :D
Men lite coolt vart det ju endå..;)

Lunch

Idag gick jag faktiskt in i köket och lagade lite mat! Gjorde min alldelles egna grönsakssoppa och amerikanska pannkakor, vart gott båda två! :)
morötter, rödlök och vitlök
skjälkselleri
Pannkakor

Flowerpower

Tog med mig kameran ut idag :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Är ganska nöjd, länge sedan jag fotade något!

Är det bra eller dåligt väder ute egentligen?

Skön dag!

Hej!
Har en tendens att gå och lägga mig sent och sova för lite, så inatt sov jag dubbelt så mycket som tidigare nätter haha! Min kropp måste fått en liten chock nu när jag är ledig...
Gick upp 10 idag iaf, följde med mamma och handlade och gick sedan upp på stan med en kompis jag inte träffat på alldeles för länge! Vi fikade och satt och snackade i några timmar om allt mellan himmel och jord, och jag sitter där och inser att jag är jättedålig på att höra av mig till folk. Bara att skicka ett sms eller något. Tur att jag inser det nu åtminstånde :)
.
Har inga mysiga fikabilder då jag helt glömde bort det men vi gick iaf till Soleo, tur att något var öppet idag!
Jag idag!
Kramis!

Nu ska jag blogga då det ryker om det!

Gick runt 15 minuter i trädgården idag tillsammans med en viss systemkamera... Flowerpower!

Ineffektiv

Slutade tidigt idag och hade en massa tid över. Och det är just då jag inte gör något. Har jag tid så sitter jag bara och tänker "jag har tid" tills jag inte har det längre...
Dags att göra något! En liten stund åtminstånde. Klockan är redan en bit över 21.
En bra låt eller två sitter aldrig fel!

Nu vet jag!

Det är nog såhär uttrycket "sneak peak" kom till! Haha! :D Jo, jag har lite speciell humor...;)

Grillkväll!

Igårkväll åkte jag, Hanna, Ida, Malin, Josse hem till Elvira för lite grillkväll! Det var supermysigt att stå och laga mat/grilla tillsammans och det är verkligen något vi borde göra oftare.
Skönt nu när man kan börja träffas ute och det börjar bli sommar. Grilla varje dag! :D
Tog några bilder från Hanna så det är lite blandat hennes mina!
Handlade mat!
Josse, jag och Malin!
Mat mat mat!
Matlagning!
Grilla
Det brinner!

Omoget väder

Hej!
Vad ska man säga? Känns som att vädret vaknade på fel sida idag, igen.
Jag blir väldigt sur över dåligt väder och mina skor var så blöta så jag fick gå utan skor i skolan medans jag la pappershandukar i dem.
Ridningen idag var i alla fall riktigt kul! Eller ska man säga spännande? ;) Hoppning på ett fullblod, jag är glad att jag satt kvar! :D Men OM det var kul?! :D Bara flög fram haha :)
Nu sitter jag och tittar på reprisen av Beavis and Butthead, alla avsnitt och har just ätit upp nästan ett halvt kilo godis (totalt) idag. Så som en fredag ska vara alltså! ;)
Juste! Igår köpte jag en Rolling Stones bok, en bildbok alltså! Känns bäst eftersom jag är så dålig på att läsa böcker..;)
Men ska komma igång nu med bokgrejen..!:)
Kram! :)

Glädje! :)

Underbara 70-tal<3

Der Regenschirm..

Jag vet inte riktigt om jag är glad eller orolig just nu, men jag har idag (förmodligen) skrivit mitt livs sista tyskaprov!!!!! :D
Känns helt underbart att jag inte behöver bry mig om det längre, för mig har det inte vart lätt med tyskan. Men samtidigt känns det inte helt lugnt, efter detta kan jag ju inte längre påverka mitt betyg. Men nu är det klart iaf. Jag hade väl alltid kunnat plugga mer tänker jag, men de typ 3 timmarna jag pluggar inför varje tyskaprov tycker jag borde räcka till ett E, jag behöver inte mer i betyg.
.
Om det nu visar sig att jag trotts detta inte blir godkänd vet jag inte vad jag ska göra.. Då har jag lagt ned en massa timmar under ett helt år på ingenting. Då får jag inga meritpoäng heller, och det var pga av de jag ens valde att läsa vidare tyskan.
Egentligen hade jag valt till inviduella valet till 2an att läsa vidare tyska pga meritpoängen, men nu känner jag att det inte är värt det. Så nästa vecka har jag bokat möte med min syv och så hoppas jag att jag kan ändra mitt inviduella val till entreprenörskap istället. Det är något som jag alltid tyckt verkar roligt, i 9an fundrarde jag ju länge på att välja ekonimi. Meritpoängen får jag läsa igen på utökad kurs och läsa Engelska 7 och Matte 5 istället, men det är ju iaf ämnen jag kommer ha nytta av. Jag har läst tyska i 4 år men endå känns det som jag inte skulle kunna fråga en tyska om vägen.
.
.
Nu är det bara att vänta och se på betyget. Men känns endå skönt att kunna säga hejdå tyska!

Jobbig dag!

Hej!

Sitter för första gången idag och tar det lugnt och lyssnar på världens bästa Jimi Hendrix <3

.

Trodde min buss gick 7:36 imorse, nej den gick 7:26. Bra start.

Klockan 8 var det matteprov på 1 timme, jag hade behövt 2!

Gick och åt på Max idag med tjejerna  för att sedan ha biologilabb där vi skulle titta på och svara på frågor om binnikemask, spolmask, springmask (maskar människan kan få), mysigt!

Sedan tog klassen bussen ut till Karlslund, orientering på idrotten. Gick den lätta banan på 4 kontroller, gick bra! :) Hade tid innan bussen hem så jag var så hurtig nog och tog en springtur på 3 km medans man var där :)

.

Åkte in till stan, svettig, svettiga kläder och skitiga joggingskor. Och där satt jag, i en halvtimme, på Stortorget och väntade på bussen. Kliver på bussen, där det bara finns ståplats. Står och lyssnar på musik och bussen åker..jag tänker "hm, måste vara vägarbete, min buss brukar inte åka denna väg". Sen märker jag att jag är helt fel. Jag hade klivit på bussen till Lillån, inte Hjärsta. Kliver av bussen vid OP skolan och får gå de 20 minutrarna hem med min ca 15 kg tunga väska, haha!

.

Som man inte redan är trött om man tar fel buss?


Så just nu är jag inte jättepigg, men tänkte försöka skicka iväg ett mail och skriva ett histora arbete ikväll iaf, innan jag somnar...

/Förvirrade tjejen på 16:26 bussen till Lillån

Allt för mellanmjölken..

Ibland förundras man över matteuppgifter alltså..
Men, det var väl någon som verkligen gillade mellanmjölk som skrev denna.

Söndagkväll

Masken i ansiktet och teet i halsen

Matematik.

Idag har jag totalt lagt ca en timme på en enda liten uppgift i matteboken. Det blir inte rätt! Nu har jag lyckats ringa in problemet iaf. Jag blir så tokig för jag har räknat om och om och om igen och får allt utom svaret.
Så nu vet ni det, idag suger matte!
Fattar ni? ;)

He is still alive

Bob Marley är nog den person som uppdaterar sin facebook mest av alla döda människor som jag "gillar". Minst en gång per dag skriver han något. Men det är bra att veta att Facebook även funkar i himmlen. Keep up the good work! Kolla föresten hur många gillningar han får på varje inlägg..haha :) 40 00 är ju inte dåligt liksom

Dagens utstyrsel

Rolling Stones linne, mammas mockajacka from the 80's, nya conversen och nya (har bara ena) örhängen!

Tredje fikan idag..

Har haft en mördardag idag 8-16..eller nja, typ 2 av de timmarna satt jag på soldäcket vid slottet, men ni fattar grejen ;)
Eng nationella skriv, gick verkligen tusen gånger bättre än svenskan! Så som belöning har jag fikat 3 gånger idag..hehe ;)
Vaniljyoughut, kiwi och hallon, LIVET! <3
PS. Jag tackar vädergudarna för de senaste dagarnas väder, mer sådant tack!

Valborg!

Igår åkte pappa och jag till Stockholm för lite shopping, först till Barkaby och sedan in till stan! :D
Köpte inte så mycket alls, men fick en röd träningsväska av pappa, superläcker!
(hade vart kul med en bild på mig också, inte lagt upp det på ett tag..)
.
På kvällen åkte jag hem till några kompisar och sedan cyklade vi ut till Universitetet och träffade lite nytt folk! :D alltid kul! :) Det fanns en eldstad där så idag luktar mitt hår jättegott..men spela roll var ganska mycket värt det! ;) Riktigt mysig kväll!
RSS 2.0