#livet som naturare

Sitter och skriver det sista på ett biologiarbete. Skriver om Ehlers-Danlos syndrom, en väldigt intressant och ovanlig sjukdom som jag själv var nära på att diagnostiseras med faktiskt. Lyckligtvis var så inte fallet, men ville veta mer om den så den så detta arbete var ett bra alternativ. 
Konsekvenserna av sjukdomen ser mycket olika ut beroende på vilken av de sex typerna man har, så det är rätt intressant faktiskt då det hela ligger helt på cellnivå. 


Underbart väder

Har varit "ledig" både igår och idag, så har faktiskt mest solat, utan att bli så röd denna gång! :) Dock  borde jag ha pluggat mer, har bl.a. Ett stort biologisrbete som ska in denna vecka. Snart tänkte jag hoppa i duschen för att sedan dra till "Berget" som mamma kallar det, dvs Marieberg. Ska köpa skor till studenten, örhängen till balen och eventuellt något stt ha över båda klänningarna om det blir kallt. 

Hörs sen! 





Markolioo och myggbett

Igår efter ridningen, som förövrigt gick grymt, åkte jag och mötte upp tjejerna från klassen för lite uteserveringsmys. Vi satt först på Satin en stund, men det var vädligt mycket folk där och vi tänkte att det kunde vara roligare att gå någon annanstanns. Där man faktiskt kunde prata med varandra också! Så det fick bli Taco Bar, som ligger  typ 50 meter från Satin. Jag beställde en mojito och de andra frozen margarita med mangosmak. Jag ångrade rätt snabbt mitt val då mojiton också var "frozen" men framför allt, smakade hemskt...fick tillslut gå och fråga om jag kunde få lite socker så jag ens skulle kunna dricka den! Lyckligtvis tyckte Alexandra att den smakade bra så vi "bytte" drinkar lite. Tack! 
 
Vi satt där i några timmar och snackade om allt möjligt, en rikigt skön kväll helt enkelt. Nu har jag cirka 10 myggbett dock...vet inte vad det är, jag verkar vara oemotståndlig i myggornas ögon. 
 
Har börjat lyssna på låtar att ha till studenten, såna där låtar där man kan varje ord för man lyssnade på den som liten. Vi i klassen har satt ihop en lista till flaket, dit man kan lägga till låtar själv.
 
Här är dock den "riktiga" studentsången, tycker den är så fin.
 
Gjorde Aftonbladets valtest eller vad det kallas, för att kolla vilket parti man är mest "lik" inför EU-valet. Försökte verkligen svara som jag tyckte, och inte som jag "trodde" att man skulle svara eller vad jag ska säga. Dock får man väl ta det hela med en nypa salt. På samhällskunskapen ska vi göra SVTs test, den skulle tydligen vara den bästa. Tyckte som Hanna som jag också såg bloggade om sitt resultat på detta test, att jag inte är så rädd för att säga vilket/vilka partier jag gillar. Dock önskar jag att jag var ännu mer insatt i de olika partierna, vilket jag får se till att bli till valet. 
 
Pappa berättade att han läst i DN om extrempartier runt om i Eurropa, och i Polen finns det ett som vill slopa kvinnlig rösträtt! Googlade sedan själv, de hade väldigt många extrema idéer som man vid första anblick skattar åt, dock är det inte så roligt när de har chans att komma med i EU-parlamentet...SD framstår liksom som lättmjölk i jämförelse med dem...
 

Mindre än en månad kvar

Champangefrukost, utspring, åka flak...FEST, fest fest! Vill vakna upp trött och med påsar under ögonen av andra anledningar än plugg och stress nu. Vill slippa stressen och den ständigt överhängande pressen och oroligheten. Vill ha bruna ben och fräknar, inte vara likblek av sömnbrist och stress. 30 dagar kvar.

Exakt så

RSS 2.0