Då är man vuxen!

God morgon hälsar jag från min lägenhet! 
 
Jag har alltså blivit vuxen på riktigt och flyttat hemifrån och bor nu precis vid universitetet i en liten tvåa på 35 kvm. Kändes lite olustigt första gången jag klev in här, men så fort jag började få in grejer kändes det bättre :) Mamma och pappa samt Erik har ställt upp och hjälpt till med flytten så det har gått bra. Det har blivit många turer fram och tillbaka till IKEA för att komplettera med grejer men nu sitter allt på plats. Väggarna med NYC skyline samt bergen har jag gjort själv med washitejp som jag klippt till. 
 
Såhär ser min lilla lägenhet ut nu efter några veckors fix:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan även bertätta att jag nu fått fast tjänst på KappAhl, 4 timmar varannan lördag, men jobbar en del utöver det med. Är kul att göra lite annat än bara plugget och dessutom få in lite utöver CSN så är perfekt!
 
 
Innan jag flyttade bodde Erik och jag hemma hos mina föräldrar några dagar medan de var på Kreta. Här är en god frukost vi lyxade till med en morgon!
 
Min vän Ebba hade kombinerad inflyttningsfest och födelsedagsfest för ett tag sedan med efterföljande Kårenutgång, var trevligt! Hade själv en liten inflyttningsfest här i helgen, vi blev inte så många och tog faktiskt inga bilder så får lägga upp en från senast istället!
 
 
 
Här kommer även en liten bild från Eriks och min första middag, vi invigde ett set jag fick från mormor och morfar för ett tag sedan, visade sig att det passade utmärkt för tacos!
 
 
 
RSS 2.0