Klantiga jag

Igår när mamma och jag skulle till Ica Maxi och handla skulle jag lägga in några grejer i bagageluckan på bilen, men den hade inte fällt upp sig helt som den brukar göra automatiskt så jag gick rakt in i den och jag har fortfarande rätt ont i huvudet..hur klantig får man va? 
Haha man får väl skratta åt sig själv..

Bra citat

Tänkvärt!


Grattis på bröllopsdagen!

I lördags var mamma, pappa och jag på Brasserie Randevou (?) för att fira deras nittonde bröllopsdag, gallonbröllop haha! Det var trevligt och gott och kul att få fira dem! Grattis!


Hallå i mörkret!

Solglasögonen ligger fortfarande i handväskan i hopp om att bli använda snart men det ser mörkt ut, haha!
Vanligtvis så brukar jag vara rätt negativt inställd till höstmörkret, regnet och lövslammet men jag har börjat tycka att det är mysigt. Det har väl varit mindre mysigt att kliva in på jobbet efter en cykeltur i regnet där regnet har tagit sig igenom både jacka och skjorta, för att inte tala om jeansen, vilket var fallet i måndags, men vad sjutton! Jag gillar mitt jobbet för mycket för att bli sur. 
 
För tillfället håller jag på att sätta upp ett nätverk för folk här och lite runt om i världen. Känns rätt coolt att kunna säga det, dock behöver jag ju en hel del hjlälp då jag ännu inte är så kunnig, men det är jätteroligt att få ta så mycket ansvar verkligen! :)
 
 

Comfortably Numb

Har senaste veckorna lyssnat en hel del på Pink Floyd och ibland fastnar man för vissa låtar.
Comfortably Numb är en sådan, för visst känner man sig lite så ibland?
 

En grym kväll

Igår gick jag och några gamla skolkompisar ut på Strömpis, åh va kul det var!! Det var Paradise Hotel-tema, dock var det väl inte just därför vi gick dit, förstår inte riktigt grejen med stt de stackars föredetta deltagarna ska släpas land och rike runt på olika nattklubbar för att locka folk, men det var hur som hellst en grym kväll! Träffade även vår gamla utbytesstudent Ville som var här på en kort visit. 



@ Atlas Copco

Sitter på jobbet och har fått ett uppdrag jag är mer än redo att ta där jag får visa ännu mer vad jag går för - Let's go!


Pizza och tjejsnack

I lördags kväll träffade jag 3 av 5 ur det lilla tjejgänget vi hade på Karro. Vi gjorde pizzor och åt kladdkaka, daimtårta och chips. Jo tack, jag är fortfarande mätt! ;)

Det var så skönt att catcha upp allt som hänt sedan sist vi sågs, vilket var en del. Såna kvällar med en massa snack, god mat och framförallt goda vänner går inte att då för många av. 



Egentid

Sitter med en kopp kaffe och egengjorda kokostoppar med tända ljus och lyssnar på The Kinks och klockan närmar sig 9. 

Mamma och pappa har minisemester i Stockholm så jag är ensam hemma i höstmörkret, vilket är något av det bästa jag vet. Egentid är så viktigt tycker jag och är något jag alltid uppskattat. 

Det är speciellt och jag kan göra kaffe halv nio på kvällen och spela musik på högsta volym. Nog för att man kan göra allt sånt annars också, men det är så skönt att göra allt själv. 

Var sugen på naturgodis men tyckte det var onödigt och just i lagom tid såg jag att Veckorevyn tipsade om hur man gjorde naturgodis själv på Facebook, vilket jag var tvungen att testa! 
Per 100 g choklad, 1 dl kokosflingor + lite rivet citronskal. Smälta och blanda ihop och sedan låta svalna. Jättegott! 


Hej från jobbet

Sitter själv i vårt lilla rum som vi vanligtvis är 4 i. Lite ensamt men mysigt haha. Fick följa med på seminarium idag om hur bra det är att stå upp vid skrivbordet vilket jag sedan gjorde i 1,5 h! Tänkte stå efter eftermiddagsfikat sen igen. 

Nu blir det tillbaka till jobbet!


Tjenare hösten

Har senaste veckorna bara varit på jobbet på veckorna, kommit hem, kollat på någon serie och gått och lagt mig 21:30 typ. Förstår verkligen inte hur jag orkade stanna uppe och plugga när jag gick i skolan, och dessutom de flesta kvällar i veckan?? 
 
Hursom, tänkte ge en liten sammanfattning om vad gjort eftersom jag varit lite dålig på att blogga.
 
En onsdag (typiskt att det skulle vara en onsdag) var det fest på Ritz med The Great Gatsby-tema, vilket var givet att gå på tack vare temat! Tycker det är så kul att få klä ut sig. Gick med Hanna och Ida, dock gick jag hem tidigt för att orka upp till jobbet nästa dag, med kul ändå!
 
 
Blev bjuden hem till Anna på middag, vi lagade spaghetti och köttfärssås och jag fick se deras lägenhet. Var en riktigt mysig kväll! Anna tog några bilder på min bal, och en hade hon framkallat och ramat in! Blev jätteglad, är ett sånt fint minne!
 
 
Var på Länsteaterns genrep för Chaplin med Hanna. Efter vårat reklamjobb med frukostpåsarna fick vi biljetter till genrepet. Tyckte det var kul att få se teater då detta händer sällan annars. Innan teatern var vi och åt på Palo's där vi tog varsin pizza samt ett glas vin. 
 
 
Hanna fyllde år och anordnade födelsedagsmiddag, herregud vad mätt jag var sedan! Vi spelade även TP fast med Barngenifrågor haha. Grattis igen och tack för en mysig kväll!
 
 
 
Njöt av den (då ;) ) än så länge milda hösten. 
 
Spenderade hela förra veckan i Kvarntorp för ned/uppmontering av givare osv. med tester. Har dock inga bilder.
 
Följde med Hanna till Stockholm i helgen som var då hennes föräldrar skulle kolla på båtar där. Hanna och jag besökte Fotografiska som alltid har fina utställningar, dock exrta mycket svartvitt denna gång haha ;)
Åt på Vapiano som var gott och gick sedan på stan, jag handlade dock ingenting(!)
 
 
 
Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar! Lovar att uppdatera er mer frekvent ;)
 
 

Golden

Hej! 
Var ett tag sedan jag bloggade så ska göra ett sorts "uppsamlingsinlägg" tänkte jag :)

Vill bara passa på att visa mitt nya nagellack, guldglitter! Lite höstlig lyx. 


RSS 2.0